OnePlus kondigt OnePlus 6 op 16 mei aan

Smartphones

OnePlus heeft vandaag aangekondigd dat de OnePlus 6 op 16 mei om 18:00 Nederlandse tijd zal worden aangekondigd. De onthulling van de OnePlus 6 zal in Londen plaatsvinden tijdens het ‘The Speed You Need’-evenement.

Onthulling OnePlus 6

Mocht je in de buurt zijn, dan kun je het evenement ook bijwonen. Er zijn namelijk meer dan 1000 tickets verkrijgbaar en bezoekers kunnen als allereersten van de wereld de OnePlus 6 proberen in verschillende experience zones. Early Birds tickets kosten 18 euro en zijn tot 21:00 op vrijdag 27 april beschikbaar. Reguliere tickets worden na deze periode aangeboden voor 34 euro.

Volgens OnePlus krijgen bezoekers in ruil voor dit bedrag een goed gevulde swag bag met exclusieve goodies en mocht je beslissen om de smartphone aan te schaffen, dan ontvang je bovendien nog een extra verrassing. Daarnaast wordt er ook een livestream van het evenement aangeboden. Je kan je hier registreren, zodat je automatisch een notificatie ontvangt wanneer de presentatie van de OnePlus 6 van start gaat.

OnePlus 6

De vermeende voor- en achterkant van de OnePlus 6.

Specificaties OnePlus 6

Er is overigens nog weinig wat we niet weten over de OnePlus 6. In de afgelopen maanden is er door het bedrijf veel informatie naar buiten gebracht over hun volgende vlaggenschip en zijn er via andere kanalen de nodige afbeeldingen uitgelekt. De OnePlus 6 naar verluidt een 6,28-inch oled-scherm met een inkeping aan de bovenkant, waardoor het toestel net zo groot is als de 6-inch OnePlus 5T. Een andere verandering is de overstap van metaal op glas voor een premium uiterlijk. Aan de glazen achterkant vinden we een dubbele camera met daaronder een vingerafdrukscanner.

Het toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm in combinatie met 8GB RAM en 256GB opslag. Er zal mogelijk ook een goedkopere variant verschijnen met 6GB RAM en 64GB of 128GB opslag. Onduidelijk is nog wat het toestel gaat kosten, maar we vermoeden dat de duurdere variant voor een bedrag rond de 600 euro zal worden aangeboden. Uit de doos draait de smartphone op Android 8.1 Oreo.

Volgens de Indiase media zal de OnePlus 6 op 21 mei in de verkoop gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren