‘OnePlus 6 wordt op 21 mei gelanceerd’

Smartphones

De aankondiging van de OnePlus 6 komt steeds dichterbij, maar een officiële releasedatum is door het bedrijf nog altijd niet aangekondigd. GSMArena claimt echter dat de lancering van de OnePlus 6 op 21 mei zal plaatsvinden. De informatie is afkomstig van een e-mail die naar gebruikers is gestuurd, die zijn geselecteerd om de OnePlus 6 uit te proberen voordat het toestel wordt gelanceerd.

Lancering OnePlus 6

Een lezer van de site schreef zich in voor The Lab en ontving een e-mail met de algemene voorwaarden en de datum van de lancering. Geïnteresseerden kunnen zich overigens nog 2 mei inschrijven en de winnaar zullen op 12 mei bekend worden gemaakt. Gezien de datums is het in ieder geval aannemelijk dat de lancering na 12 mei zal plaatsvinden, zodat winnaar de kans krijgen om de OnePlus 6 vroegtijdig te proberen. Er bestaat overigens een kleine kans dat je wordt uitgekozen, want er zijn slechts 15 exemplaren beschikbaar.

De vermeende voor- en achterkant van de OnePlus 6.

Eerder deze week kwam de Indiase media met het nieuws dat de OnePlus 6 op 18 mei zal worden aangekondigd. Die datum is een stuk aannemelijker geworden dankzij deze nieuwe informatie, want het is goed mogelijk dat de telefoon enkele dagen later in de verkoop zal gaan.

Daarnaast maakte OnePlus bekend dat de OnePlus 6 wordt voorzien van een achterkant van glas. “Het ontwerp van de OnePlus 6 is gebaseerd op het creëren van een ‘gevoel van waarde’ en een ‘premium ervaring’”, aldus OnePlus-ceo Pete Lau. Het oled-scherm van het aankomende vlaggenschip is 6,28-inch groot en heeft een inkeping aan de bovenkant. OnePlus heeft gekozen voor een beeldverhouding van 19:9 en een resolutie van 2280 x 1080 pixels.

De OnePlus 6 wordt aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm in combinatie met 8GB RAM en 256GB opslag. Aan de achterzijde vinden we een dubbele camera met daaronder een vingerafdrukscanner. Het Chinese bedrijf suggereerde vorige week ook dat het toestel een waterdichte behuizing krijgt met een 3,5mm-koptelefoonaansluiting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*