Nieuwe renders van iPhone 7 en 7 Plus gepubliceerd

Smartphones

Op het Chinese Weibo zijn er nieuwe renders verschenen waarop nogmaals het ontwerp van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus is te zien. De renders komen overeen met wat we tot op heden gehoord hebben over de toestellen en daarnaast verscheen er ook nog een foto van een aantal iPhone 7 Plus-cases, inclusief drie openingen voor de vermeende Smart Connector.

iPhone 7 en 7 Plus renders

Het ontwerp van de iPhone 7 en 7 Plus is grotendeels een koop van de twee voorgaande generaties, echter heeft Apple ditmaal de antennestrepen aangepast, waardoor ze niet langer opvallend horizontaal over de behuizing lopen, maar alleen over de onder- en bovenste rand van de behuizing. Verder bevestigen de renders eveneens dat de 3,5mm-koptelefoonaansluiting gaat verdwijnen en mogelijk plaats maken voor een tweede speaker.

Apple neemt verder de camera’s van beide modellen onder handen. De opening van iPhone 7-lens is aanzienlijk groter geworden en we vermoeden dat Apple net als de concurrentie heeft gekozen om het formaat van de pixels te vergroten. Dit zorgt ervoor dat er meer licht op de sensor valt, waardoor foto’s er ook bijna weinig licht uitstekende uit komen te zien. Aan de achterzijde van de iPhone 7 Plus vinden we een dubbele camera, waarmee het naar verluidt mogelijk wordt om optisch te zoomen. Verder gaan er geruchten dat de 5,5-inch iPhone 7 Plus wordt voorzien van meer werkgeheugen, echter is daarvoor nog geen concreet bewijs verschenen.

iphone 7 plus back

Een andere feature waarover de iPhone 7 Plus zou beschikken is de Smart Connector, die we kennen van de iPad Pro. Op de tablet van Apple worden deze contactpuntjes gebruikt om het Smart Keyboard te verbinden, echter blijkt het ook mogelijk te zijn om de Smart Connector te gebruiken voor het opladen van de telefoon. Het is nog onbekend wat het idee is achter de toevoeging van deze poort.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €664 en €767 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*