Nieuwe informatie over de Samsung Galaxy Note 9 en Galaxy Watch

Smartphones Smartwatches

De Samsung Galaxy Note 9 wordt woensdag officieel aangekondigd en er is weinig wat we nog niet weten over het toestel. In de afgelopen weken is er veel informatie over de Galaxy Note 9 verschenen, waaronder verschillende persafbeeldingen en een video van Samsung. Een Reddit-gebruiker claimt echter dat nog niet alle informatie over de Android-smartphone is onthuld.

Samsung Galaxy Note 9

Volgens de tipgever kunnen degenen die de Galaxy Note 9 vooraf bestellen kiezen uit een Fortnite-pakket met 15.000 V-Bucks of gratis draadloze AKG-koptelefoons met ruisonderdrukking. Samsung zou gebruikers ook de optie bieden om beide te bemachtigen voor 99 dollar, terwijl de AKG-koptelefoons een reguliere prijs hebben van 299 dollar. In Nederland worden er doorgaans andere acties gelanceerd, waardoor we niet met zekerheid durven te stellen dat we hier hetzelfde aanbod krijgen.

Update: de geruchten over een speciale bundel met AKG-koptelefoon lijkt te kloppen. Deze twee foto’s werden gepubliceerd op Weibo en tonen het Galaxy Note 9 Value Pack met de AKG Y50 BT, de Galaxy Note 9, een oplader, een usb-c-kabel en een case voor de Note 9.

Gebruikers zouden zelf kunnen bepalen welke kleur S Pen er wordt meegeleverd. De nieuwe S Pen van de Galaxy Note 9 komt met Bluetooth-connectiviteit en kan met slechts 40 seconden laadtijd voor 30 minuten worden gebruikt. Het is met de stylus onder andere mogelijk om op afstand een foto vast te leggen en de cameramodus te veranderen met een dubbele druk op de knop.

Aan de achterzijde van de Note 9 zijn de twee 12-megapixelcamera’s van de Galaxy S9+ te vinden, maar Samsung heeft desondanks wel enkele nieuwe functies toegevoegd. Het toestel maakt gebruik van kunstmatige intelligentie voor slimme scènedetectie en optimalisaties. De Note 9 zou ook groter scherm hebben dan zijn voorganger, 6,4″ versus 6,3″, maar het toestel zou desondanks niet groter zijn geworden.

Samsung Galaxy Watch

Daarnaast komt Samsung nog met een nieuwe Tizen-smartwatch. De Galaxy Watch is geschikt voor mannen en vrouwen met 42mm en 46mm maten. Samsung zou ook afscheid willen nemen van de Magnetic Secure Transmission-technologie van zijn voorganger en uitsluitend vertrouwen op NFC voor Samsung Pay-ondersteuning. Overigens heeft dat weinig invloed op Nederlandse gebruikers, omdat de betaaldienst hier niet beschikbaar is. De grotere Galaxy Watch zou een accuduur bieden van maximaal zeven dagen en met 40 verschillende trainingsmodi zijn uitgerust.

De Samsung Galaxy Note 9 en Galaxy Watch worden op 9 augustus aangekondigd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*