‘Android-versie Fortnite lanceert op Samsung Galaxy Note 9’

Smartphones

Epic Games maakte eerder dit jaar bekend dat de Android-versie van Fortnite deze zomer zal worden uitgebracht, maar volgens een nieuw gerucht kan niet iedereen direct aan de slag met de populaire Battle Royale-game. De website XDA Developers claimt namelijk dat de Android-versie een tijdelijke exclusieve titel is voor de Galaxy Note 9, die volgende maand op 9 augustus wordt aangekondigd.

Fortnite exclusief op Galaxy Note 9

Fortnite zou 30 dagen exclusief beschikbaar zijn voor de Galaxy Note 9. De game is op dit moment speelbaar op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation, Windows, macOS en iOS. Iedereen die de Galaxy Note 9 aanschaft zou gratis V-Bucks, skins en andere items krijgen. V-Bucks kunnen worden aanschaft met echt geld en worden gebruikt voor de Battle Pass, skins, emotes en andere cosmetische items.

Daarnaast heeft 9to5Google naar buiten gebracht dat Samsung in samenwerking met Epic Games ook een aantal extra’s heeft voor consumenten die een pre-order voor de Galaxy Note 9 plaatsen. Het zou gaan om een bedrag van 100 tot 150 dollar in V-Bucks, terwijl er ook kan worden gekozen voor een draadloze koptelefoon van AKG wanneer je geen fan bent van de game.

De versie van Fortnite voor de Galaxy Note 9 zou bovendien ook zijn voorzien van een aantal functies voor de nieuwe S Pen, die moeten helpen bij het richten en schieten. Het zal ook mogelijk zijn om Fortnite te gebruiken in DeX, waardoor je met de Galaxy Note 9 kan gamen op een monitor, met muis en toetsenbord. De populaire Fortnite-streamer Tyler ‘Ninja’ Blevins zou ook zijn betrokken bij de marketingcampagne van de Galaxy Note 9.

De verwachting is dat de Samsung Galaxy Note 9 op vrijdag, 24 augustus wordt gelanceerd. Volgens eerdere geruchten krijgt de variant met 128GB opslag/6GB RAM een prijskaartje van 1049 euro, terwijl het model met 512GB opslag/8GB RAM 1249 euro gaat kosten.

Op het gebied van specificaties verwachten we een 6,4-inch oled-scherm met een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9. De Galaxy Note 9 wordt in Europa aangedreven door de Exynos 9810-soc van Samsung. We zien verder dat Samsung aan de achterzijde heeft gekozen voor een cameramodule met twee lenzen, een led-flitser en een hartslagmeter. Het gaat vermoedelijk om dezelfde twee 12-megapixelsensoren van de Galaxy S9+. Samsung heeft de vingerafdrukscanner onder de camera geplaatst, zodat deze eenvoudiger is te bereiken. Het ontwerp is voor de rest een kopie van de Galaxy Note 8, die vorig jaar op de markt werd gebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*