Nieuw lek toont ontwerp iPhone 8 en iPhone 7s Plus

Smartphones

De verwachting is dat Apple dit jaar drie nieuwe iPhones gaat introduceren, waaronder de iPhone 8 om het 10-jarige bestaan van de smartphone te vieren. In de afgelopen maanden zijn er zoals gebruikelijk veel geruchten over het aankomende vlaggenschip van Apple verschenen, maar toch blijven bronnen elkaar nog altijd tegenspreken op belangrijke eigenschappen, zoals de locatie van de Touch ID-vingerafdruksensor.

iPhone 8

Apple heeft naar verluidt voor een nieuw ontwerp gekozen met dunnere schermranden, waardoor de voorkant van de iPhone 8 vrijwel alleen bestaat uit scherm. Dit betekent ook dat de iconische thuisknop wordt geschrapt en dat de geïntegreerde vingerafdruksensor een nieuwe positie moet krijgen. Er zijn twee opties mogelijk: Apple integreert de sensor in het oledscherm of het verplaatst de knop naar de achterzijde.

De eerste optie maakt het mogelijk om de iPhone 8 te ontgrendelen door je vinger op het glas te leggen, vergelijkbaar met de huidige vingerafdrukscanner, maar dan zonder fysieke knop. Samsung zou hebben geëxperimenteerd met een vergelijkbare technologie voor de Galaxy S8-serie, echter zou de technologie nog niet volwassen genoeg zijn om te worden ingezet.

Een aantal nieuwe schematische tekeningen tonen de vermeende ontwerpen van iPhone 8 en de iPhone 7s Plus, hoewel we nog niet zeker weten of dit de daadwerkelijke namen zijn. Het ontwerp van de vermeende iPhone 8 toont opnieuw het ontwerp met dunne schermranden en een dubbele camera aan de achterzijde, die ditmaal verticaal is geplaatst. Volgens het lek meet de iPhone 8 143,4 x 70,77 x 7,51 mm. Er is geen opening te zien voor de vingerafdrukscanner, wat als een indicatie kan worden gezien dat Touch ID is ingebouwd in het scherm.

Het tweede model zou de iPhone 7s Plus betreffen, die 158,38 x 78,1 mm zal meten; de bestaande iPhone 7 Plus meet 158,2 x 77,9 mm, oftewel een verwaarloosbaar verschil. We verwachten dat dit model nog steeds beschikt over een fysieke thuisknop aan de voorzijde en qua uiterlijk gebaseerd zal zijn op de huidige iPhone 7-serie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren