Nieuw lek onthult modelnummer LG G4 en schermresolutie?

Smartphones

lg-g4In een onlangs gelekt document werd een nog onbekende LG smartphone gespot met het modelnummer LG-H810. Volgens de LG-fansite MyLGPhone zou deze nieuwe smartphone wel eens het volgende vlaggenschip kunnen zijn van het Koreaanse bedrijf, de LG G4 voor de Amerikaanse provider AT&T. De website publiceerde namelijk ook een user-agent profiel waarop duidelijk is te zien dat het gaat om een smartphone met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Gezien het feit dat de LG G3 ook al over een soortgelijk scherm beschikt, ligt het voor de hand dat dit met de LG G4 niet anders zal zijn.

Helaas is dit op moment de enige concrete informatie die we onder ogen hebben gezien aangaande de LG G4. De verwachting is echter wel dat LG de G4 voorziet van een Snapdragon 810-soc van Qualcomm. Deze 64-bit chipset is gebaseerd op de big.LITTLE architectuur van ARM en bevat maar liefst 8 cores, vier prestatiegerichte Cortex-A57 cores en vier zuinige Cortex-A53 cores. De Adreno 430 is de grafische processor van de SoC en wordt vermoedelijk bijgestaan door 3GB of 4GB werkgeheugen.

[sc:adsense-tekst ]

Vorige week verscheen er al een mogelijk dump van een Android 5.0 voor de LG G4, waaruit zou blijken dat de smartphone op de achterkant een 16-megapixel camera krijgt. Het huidige vlaggenschip moet het momenteel doen met een 13-megapixel sensor in combinatie met autolaser focus en optische beeldstabilisatie. Tot op heden blijft het echter nog bij geruchten en moet het eerste daadwerkelijke bewijs nog online verschijnen.

De LG G4 wordt naar verluidt tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd. Gedurende dit evenement, dat begin maart plaatsvindt , verwachten we ook nieuwe high-end toestellen van HTC (Hima), Samsung (Galaxy S6) en Sony (Xperia Z4/Z4 Compact/Z4 Ultra).

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*