Motorola Moto G Titan heeft 4G connectiviteit en Android 5.0

Smartphones

Moto G 2014Eerder vandaag schreven we al over de tweede generatie Moto E, maar nu blijkt dat Motorola binnenkort ook een 4G variant van zijn populaire Moto G naar Europa gaat brengen. De Motorola Moto G met 4G connectiviteit verscheen namelijk in het weekend op de website van de Britse retailer Argos, inclusief de prijs en alle specificaties. Het toestel wordt onder de Moto G Titan naam op de markt gebracht en draait op het Android 5.0 Lollipop besturingssysteem van Google.

De Motorola Moto G Titan is vrijwel identiek aan de in de 2014 uitgebrachte Moto G, maar beschikt ditmaal wel over 4G/LTE connectiviteit. Dit betekent dat de Moto G nog steeds 141,5 x 70,7 x 10,99mm meet, maar de ondersteuning voor 4G voegt 6 gram gewicht toe en daardoor is de Titan met 155 gram een fractie zwaarder. Op de productpagina van de Moto G Titan wordt gesproken over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280 x 768 pixels, echter is dit vermoedelijk een typefout en gaat het gewoon om een resolutie van 1280 x 720 pixels.

[sc:adsense-tekst ]

Verder beschikt de Moto G Titan nog steeds over 8GB opslagruimte met een microSD slot, een quad-core processor (Snapdragon 400 of 410) en een 8-megapixel camera op de achterkant. De ondersteuning voor 4G zorgt ervoor dat de prijs wel stijgt, in plaats van 175 euro kost het toestel straks iets meer dan 200 euro, maar dat is iets wat we vorig jaar ook al zagen gebeuren met de eerste generatie Motorola Moto G.

Helaas hebben we nog geen foto’s van de nieuwe Motorola Moto G of Moto E, maar gezien de afmetingen ligt het voor de hand dat ook het ontwerp identiek zal zijn aan dat van de huidige modellen. Vermoedelijk kondigt Motorola de Moto G Titan en Moto E Styx nog deze maand aan.

Moto G Titan Specs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*