Specificaties tweede generatie Moto E gelekt door Britse retailer

Smartphones
De specificaties van de Motorola Mot E (2e-gen)

De specificaties van de Motorola Mot E (2e-gen)

Motorola lijkt er klaar voor te zijn om de opvolger van zijn goedkoopste Android smartphone te onthullen, de Motorola Moto E (2015/2e-gen). Het toestel verscheen recentelijk op de website van de Britse retailer Argos, waardoor we exact weten hoe het toestel er qua hardware uit zal komen te zien. Vermoedelijk is de productpagina te vroeg op de website verschenen, want na ontdekking is onmiddellijk alle informatie verdwenen van de site, hoewel de Google Cache pagina nog steeds de specificaties toont.

Mocht de informatie van Argos kloppen, dan wordt de tweede generatie Moto E uitgerust van een 4,3-inch scherm met een qHD resolutie van 960 x 540 pixels, identiek aan dat van zijn voorganger. Daarnaast is de nieuwe Moto E voorzien van een quad-core processor, vermoedelijk de Snapdragon 210, en is er ondersteuning voor 4G aanwezig. Daarnaast beschikt het budget toestel over een 5-megapixel camera op de achterkant en 8GB opslagruimte met de mogelijkheid tot uitbreiding door middel van een microSD.

[sc:adsense-tekst ]

Uit de doos draait de nieuwe Moto E van Motorola op Android 5.0 Lollipop en qua afmetingen en gewicht is het toestel vrijwel identiek aan het huidige model. De telefoon meet namelijk 129,9 x 66,8 x 12,3mm en weegt 145 gram.

Bij Argos heeft de Moto E een prijs meegekregen van 110 pond (143 euro) en dat is fors hoger dan de prijs van het huidige model, dat nu te koop is in Nederland voor iets meer dan 90 euro.

Het is nog onduidelijk wanneer de tweede generatie Motorola Moto E wordt aangekondigd, maar gezien alle gelekte informatie zal dat niet lang meer op zich laten wachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*