Vermeende render Motorola Moto 360 opvolger verschijnt online

Smartwatches

Motorola Moto 360 (2015)In maart onthulde een Lenovo topman dat Motorola werkt aan een nieuwe Android Wear smartwatch en hij publiceerde tegelijkertijd ook een foto waarop een koffer vol met horloge accessoires was te zien, hoewel de foto niet veel later ook weer verdween van zijn eigen account. Net voor het weekend bereikte ons het nieuws dat de opvolger van de Motorola Moto 360 de codenaam Smelt draagt en dat het horloge mogelijk een volledig rond scherm krijgt in combinatie met een iets hogere resolutie.

De originele Motorola Moto 360 beschikte in de basis ook over een rond scherm, echter koos het bedrijf ervoor om een klein zwart balkje aan de onderzijde toe te voegen voor de plaatsing van een lichtsensor. Volgens Motorola was dit de enige oplossing die ervoor zorgde dat de bezels extreem dun konden worden gehouden. Het gerucht van vandaag suggereert dat de ontwerpers van Motorola dit probleem hebben opgelost voor de tweede generatie Moto 360.

[sc:inpost-tekst ]

Op het Chinese Weibo is namelijk een render gepubliceerd van de Moto 360 (2015) waarop we een behuizing zien met extreem dunne bezels en zonder het beruchte zwarte balkje aan de onderzijde van het klokje. Het ziet er naar uit dat de behuizing opnieuw uit metaal is vervaardigd, hoewel we hopen dat Motorola niet opnieuw kiest voor een achterkant van plastic, echter is daar nog niks voor te zeggen.

motorola-moto-360

Eerdere geruchten wisten ons al te vertellen dat de opvolger van de Moto 360 een scherm krijgt met een resolutie van 360 x 360 pixels en dat het slimme horloge zou met Android Wear 5.1 worden gelanceerd. Daarnaast zouden consumenten de Moto 360 ook volledig kunnen personaliseren via de Moto Maker website

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*