Meer details over Motorola Moto G (2015) bekend

Smartphones

Motorola-Moto-G-2015Tijdens het Motorola evenement op 28 juli worden er een aantal nieuwe Moto producten verwacht, waaronder de Moto G (2015) en de Moto X (2015), waarvan we eerder vandaag al enkele foto’s publiceerden. In dit artikel staat de Moto G (2015) in de schijnwerpers, want zojuist zijn alle kleur en accessoire combinaties in MotoMaker naar buiten gebracht.

Moto G straks ook beschikbaar in MotoMaker

De MotoMaker website is nog niet beschikbaar in Nederland, maar kan bijvoorbeeld in Duitsland worden gebruikt om een Moto X volledig te personaliseren met bijvoorbeeld enkele opvallende kleuren en het is zelfs mogelijk om de achtergrond al vooraf in te stellen. Dit jaar wordt ook de Moto G (2015) toegevoegd aan de MotoMaker en op de onderstaande afbeeldingen krijg je een idee van welke combinaties er allemaal mogelijk zijn.

In de afgelopen weken lekte de Motorola Moto G (2015) al meerdere malen en er is dan ook weinig wat we niet weten over de populaire mid-range smartphone. Volgens eerder geruchten is de derde generatie Motorola Moto G (2015) opnieuw voorzien van een 5-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 (294 pixels per inch), net als zijn voorganger.

[sc:adsense-tekst ]

Onder de motorkap zou er gebruik zijn gemaakt van de Snapdragon 410-soc van Qualcomm. Dit is een 64-bit chipset met vier Cortex-A53 cores geklokt op 1,4GHz per core in combinatie met een Adreno 306-gpu. Daarnaast beschikt de Snapdragon 410-soc ook over een geïntegreerd 4G modem en we verwachten dan ook dat er dit jaar geen los 3G model van de Moto G wordt uitgebracht.

Het goedkoopste model beschikt standaard over 8GB opslagruimte met 1GB werkgeheugen, echter kan de Moto G (2015) in MotoMaker ook worden geconfigureerd met 16GB opslagruimte en 2GB werkgeheugen. Wat de meerprijs is van deze versie is onbekend en we hopen dat dit model ook los gaat worden verkocht in Nederland.

Aan de achterkant van de Motorola Moto G (2015) is een nieuwe en verbeterde 13-megapixelcamera te vinden, terwijl selfies kunnen worden geschoten met de 5-megapixelcamera aan de voorzijde. De Moto G (2015) draait bij de lancering op Android 5.1.1 Lollipop.

De Motorola Moto G (2015) wordt in augustus in Nederland verwacht in de kleuren zwart en wit. Onduidelijk is nog wat de adviesprijs gaat zijn van de smartphone, maar deze zal vermoedelijk rond de 200 euro komen te liggen.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*