Foto’s gelekt van Motorola Moto X (2015)

Smartphones

Motorola-Moto-X-2015De nieuwe Motorola Moto X (2015) wordt vermoedelijk volgende week dinsdag aangekondigd tijdens het geplande persevenement, maar vanochtend zijn vermoedelijk al de eerste foto’s verschenen van de nieuwe Moto X. Op de Facebook pagina van de voor ons onbekende Android Peru site zijn enkele foto’s gepubliceerd van de nieuwe Moto X, die volgens het lek ook een stukje groter is geworden.

Motorola Moto X 2015

Volgens de bron van AndroidPeru is de Moto X (2015) namelijk 5,5-inch groot en zal het display vermoedelijk een QHD-resolutie hebben van 2560 x 1440 pixels, goed voor 538 pixels per inch, net als de LG G4. Net boven het scherm vinden we een cameramodule voor het maken van selfies met daarnaast een flitser, zodat gebruikers straks in het donker ook selfies van goede kwaliteit kunnen schieten.

[sc:adsense-tekst ]

Ook spreek men over de integratie van een vingerafdrukscanner in de onderste speaker van de Moto X (2015), iets wat FaceBook Peru helaas niet kan bevestigen. Over de authenticiteit lijken we onze vraagtekens niet te hoeven zetten, want de foto’s komen overeen met eerdere Moto X lekken, waarop ook een Motorola smartphone was te zien met een speciale afwerking aan de achterkant en een scherm met zeer dunne bezels.

De verwachting is dat de nieuwe Motorola Moto X (2015) draait op de Snapdragon 810-soc van Qualcomm. Dit is een 64-bit processor in een big.LITTLE configuratie met vier Cortex-A57 en Cortex-A53 cores in combinatie met een Adreno 430-gpu en 3GB LPDDR4 werkgeheugen. Standaard zal het goedkoopste model beschikken over 32GB opslagruimte, vermoedelijk zonder microSD kaartslot, net als zijn twee voorgangers.

Over de camera aan de achterzijde is nog veel onduidelijk, echter publiceerde Motorola CMO Adrienne Hayes onlangs een tweet dat de Moto X (2015) op dit gebied een flinke verbetering gaat brengen. Er gaan geruchten over een 16-megapixel Clear Pixel camera, echter is dit tot op heden nog niks meer dan een gerucht gebleken.

Verder zal de Motorola Moto X (2015) beschikken over de gebruikelijk features, zoals 4G+ (CAT.6/300Mbps), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, Bluetooth en NC. Het toestel draait uit de doos op de nieuwste versie van Android, Android 5.1.1 Lollipop.

Op 28 juli wordt de nieuwe Motorola Moto X (2015) en Moto G (2015) verwacht.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*