Massaproductie Samsung Galaxy S8 gaat in maart van start

Smartphones

Samsung werkt momenteel hard aan de Galaxy S8 (en mogelijk de Galaxy S8 Plus) en in de afgelopen weken zijn we mogelijk al het nodige te weten gekomen over het ontwerp. Volgens de laatste geruchten zal er in tegenstelling tot de twee voorgaande jaren niet langer een model met een vlak scherm op de markt worden gebracht, maar twee varianten die beide zijn voorzien van een gekromd scherm. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft volgens een nieuw rapport veel vertrouwen in de veranderingen die het aankomende vlaggenschip brengt en zou daarom van plan zijn om een recordaantal exemplaren te produceren voor de lancering van de telefoon in april.

Samsung Galaxy S8

10 miljoen exemplaren voor lancering

Volgens ETNews heeft Samsung zijn leveranciers geïnformeerd over de plannen met betrekking tot de productie van de Galaxy S8. “We hebben een order ontvangen om vanaf februari onderdelen te leveren. We begrijpen dat de voorbereidingen voor de massaproductie inmiddels zijn begonnen”, aldus een anonieme leverancier.

De verwachting is dat de massaproductie van de Galaxy S8 in maart van start gaat en dat de lancering in april zal plaatsvinden. Verschillende bronnen claimen dat de aankondiging staat gepland voor april, wat betekent dat de verkoop kort daarna van start gaat.

Samsung zou in maart en april ongeveer vijf miljoen exemplaren willen produceren. Het bedrijf verkocht in de eerste maand na de lancering van de Galaxy S7-serie ongeveer 10 miljoen toestellen, een record voor het bedrijf. Het feit dat Samsung dezelfde hoeveelheid gaat produceren is een signaal dat het veel vertrouwen heeft in de Galaxy S8. Mensen die betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van het toestel claimen dat de prestaties en het ontwerp superieur zijn aan die van de Galaxy Note 7.

Grote veranderingen verwacht

De verwachting is dat de Galaxy S8 een volledig nieuw ontwerp krijgt en wordt aangeboden in twee verschillende schermformaten. Samsung zou de verhouding tussen het scherm en de behuizing willen verbeteren door de thuis-knop te schrappen, waardoor het de bezel onderaan het scherm aanzienlijk kleiner kan maken. De vingerafdrukscanner zou worden verplaatst naar de achterzijde, terwijl de irisscanner een nieuwe toevoeging is aan de voorzijde. Verder werd er gesproken over een dubbele camera, maar deze feature zou zijn geschrapt vanwege de tegenvallende functionaliteit en hogere kosten.

De Galaxy S7 en S7 Edge zijn momenteel vanaf 599,00 euro te koop: KPN ,T-MobileVodafoneTele2Coolblue, Belsimpel, Mobiel.nlMedia Markt en GSMWijzer. Schaf je vóór 23 januari 2017 een Galaxy S7 of S7 Edge aan, dan ontvang je een gratis Gear Fit 2 ter waarde van 199 euro cadeau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren