‘iPhone X krijgt nieuwe kleur, 9,7-inch iPad komt in derde kwartaal’

Smartphones Tablets

Nieuwe geruchten wijzen erop dat Apple de iPhone X in een nieuwe kleur gaat aanbieden om de verkoop van het vlaggenschip te stimuleren, terwijl de nieuwe goedkopere 9,7-inch iPad naar verluidt in het derde kwartaal wordt gelanceerd. Deze informatie is afkomstig van het Japanse blog Mac Otakara, dat in het verleden vaker accurate informatie naar buiten bracht over onaangekondigde Apple-apparaten.

iPhone X in een nieuwe kleur

Het is niet exact duidelijk in welke nieuwe kleur de iPhone X zal worden aangeboden, echter suggereerde een gerucht van vorige week dat zou gaan om Blush Gold. Telefoonlekker Benjamin Geskin toonde ons door middel van een render hoe de iPhone X eruit zou kunnen zien in deze kleur. Daarnaast publiceerde hij een foto van de simkaarthouder in het goud. De authenticiteit van de componenten kan niet worden geverifieerd en Geskin zei vorig jaar in aanloop naar de iPhone X-lancering dat Apple het toestel in de kleur goud zou uitbrengen, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval te zijn.

De iPhone X in Blush Gold.

Op dit moment is de iPhone X alleen te verkrijgen in de kleuren spacegrijs en zilver. Het introduceren van een nieuwe kleur is een tactiek die vaker wordt gebruikt om de verkoop een boost te geven. Vorig jaar lanceerde Apple bijvoorbeeld nog een speciale (PRODUCT)RED-editie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Goedkopere iPad in derde kwartaal

De goedkopere 9,7-inch iPad wordt volgens de bronnen van de site ergens in het derde kwartaal gelanceerd. Mark Gurman van Bloomberg bevestigde enkele dagen geleden dat Apple op dinsdag tijdens een speciaal evenement in Chicago een nieuwe betaalbare 9,7-inch iPad gaat presenteren. De vernieuwde iPad richt zich op de onderwijsmarkt en wordt aangedreven door een verbeterde processor en krijgt misschien ook Apple Pencil-ondersteuning. Onduidelijk is nog of Bloomberg en Mac Otakara verwijzen naar hetzelfde product.

Apple kondigde vorig jaar de 9,7-inch iPad aan door middel van een standaard persbericht. Volgens het rapport zal dat in 2018 opnieuw het geval zijn, omdat het evenement niet live zal zijn te volgen.

Nog niet in het bezit van de iPhone X? Op dit moment is de smartphone bij de MediaMarkt in de aanbieding voor 1079 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren