iPhone 7 renders gepubliceerd zonder koptelefoonaansluiting

Smartphones

Het iPhone-evenement zal vermoedelijk net als in voorgaande jaren in September plaatsvinden en dit jaar rekenen we op de introductie van de iPhone 7 en 7 Plus, hoewel er ook nog altijd geruchten gaan over de iPhone 7 Pro. In de afgelopen tijd hebben we een hoop over beide telefoons gehoord en gezien, zo zou de productie van de iPhone 7 en 7 Plus al zijn gestart en ook werden er technische tekeningen van het tweetal gepubliceerd. Deze tekeningen worden doorgaans door derde partijen gebruikt om cases te ontwikkelen voor nog onaangekondigde iPhones en de website GSMArena gaf ons vandaag een idee wat we kunnen verwachten van de iPhone 7.

iPhone 7 renders

Volgens de site zijn de renders gebaseerd op technische tekeningen van de iPhone 7, waardoor de knoppen, camera en andere functionele elementen op de correcte plek zijn geplaatst. De kleuren en de gebruikte materialen kunnen anders uitvallen, maar gezien de huidige stijl van Apple zou het hier gaan om zeer kleine verschillen.

iphone 7 - 3

De renders van de iPhone 7 laten zien dat Apple, zoals verwacht, het ontwerp van de antennestrepen heeft aangepast aan de achterzijde. Deze lopen straks, mits het hier gaat om een authentiek lek, over de bovenste en onderste rand van de achterkant, en niet langer horizontaal over de behuizing zoals momenteel het geval is. Daarnaast zou de lens van de camera nog steeds buiten de behuizing steken.

Aan de onderzijde vinden we niet langer een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, maar een tweede rij openingen voor de speaker. Het betekent ook dat een standaard koptelefoon niet zonder adapter in combinatie met de iPhone 7 kan worden gebruikt. Onduidelijk blijft ook nog of Apple een tweede speaker toevoegt of dat de andere rij openingen gaat worden gebruikt voor de microfoon, vergelijkbaar met de configuratie van de iPhone 5s.

De grote vraag blijft vooralsnog hoe betrouwbaar de tekeningen en renders van de iPhone 7 en 7 Plus zijn. We hebben eerder dit jaar al gezien dat de cases voor de iPhone SE niet overeen bleken te komen met het uiteindelijke ontwerp, en we blijven dan ook hoop houden dat Apple niet voor het derde jaar op rij kiest voor exact hetzelfde ontwerp. Waar hopen jullie op; een geheel nieuwe iPhone of nogmaals hetzelfde ontwerp met alleen nieuwe hardware? Laat het ons weten in de reacties.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*