iPhone 7 Plus krijgt 5,5-inch scherm, 256GB opslag en 3000mAh-accu

Smartphones

In de afgelopen maanden zijn we het nodige te weten gekomen over de specificaties van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, maar het is altijd goed om een ‘bevestiging’ te krijgen van bronnen binnen de industrie, die vermoedelijk beschikken over betrouwbaardere informatie dankzij contacten met onder leveranciers en providers. Vandaag is het Lenovo dat ons een handje helpt door middel van een directe vergelijking tussen de iPhone 7 Plus en de Moto Z.

iPhone 7 Plus specificaties

Het bedrijf kondigde vandaag het toestel aan voor de Chinese markt en toonde tijdens de presentatie een tabel waarin enkele specificaties werden vergeleken met de nog onaangekondigde iPhone 7 Plus en de Samsung Galaxy Note 7. Onduidelijk is nog of Lenovo zijn vergelijking baseert op geruchten of dat het al toegang heeft tot de officiële specificaties.

iPhone 7 Plus specificaties vergeleken met de Galaxy Note 7 en Moto Z.

iPhone 7 Plus specificaties vergeleken met de Galaxy Note 7 en Moto Z.

Volgens het bedrijf krijgt de iPhone 7 Plus, zoals verwacht, een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een camera met 4x digitale zoom, opslagcapaciteit tot 256GB, een 3000mAh-accu en mono speakers. Mocht de informatie correct blijken te zijn, dan lijken de geruchten tot kloppen dat Apple stopt met het aanbieden van configuraties met 16GB of 64GB; deze modellen worden naar alle waarschijnlijkheid vervangen door modellen met 32GB, 128GB of 256GB aan opslaggeheugen.

Lenovo claimt eveneens dat de iPhone 7 Plus is uitgerust met een 3000mAh-accu en dat is een welkome verbeteringen ten opzichte van de 2750mAh-accu van de huidige iPhone 6s Plus. Eerdere geruchten verwezen naar een accucapaciteit van iets minder dan 3000mAh, echter is het goed mogelijk dat het bedrijf de capaciteit heeft afgerond.

Morgen zullen we met zekerheid kunnen zeggen of Lenovo aan het speculeren was of dat de informatie overeenkomt met de daadwerkelijke specificaties. Het Apple-evenement waar de iPhone 7, iPhone 7 Plus en Apple Watch 2 worden aangekondigd gaat namelijk op woensdag, 7 september om 19:00 Nederlandse tijd van start en zal via een videostream live zijn te volgen.

Wil je er zeker van zijn dat je de iPhone 7 of 7 Plus op de dag van release in huis ontvangt? Schrijf je dan nu in op de site van Tele2 en KPN.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*