iPhone 7 en 7 Plus worden geleverd met Lightning EarPods en 3,5mm-adapter

Smartphones

We weten inmiddels dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus volgende week woensdag, 7 september officieel worden gepresenteerd en hoewel we al het nodige hebben gezien van de nieuwe toestellen, zijn er ook altijd nog de nodige twijfels. Een van de belangrijkste veranderingen van de iPhone 7-serie is naar verluidt de verwijdering van de 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting, echter was het tot op heden onduidelijk hoe Apple dit zou willen oplossen. Vandaag is er op het Chinese sociale netwerk Weibo een foto verschenen waarop labels zijn te zien voor de verpakking van de iPhone 7 Plus, inclusief enkele specificaties wat betreft de Lightning EarPods.

Lightning Earpods voor iPhone 7-serie

Gezien het feit dat deze labels relatief eenvoudig zijn te bewerken, willen we iedereen aanraden om dit nieuws met het gebruikelijke korreltje zout tot je te nemen. Eerder deze maand verschenen er bijvoorbeeld ook enkele foto’s van een iPhone 6SE verpakking, die later bewerkt bleken te zijn met Photoshop.

iphone 7 earpods

De foto die vandaag werd gepubliceerd suggereert dat de volgende iPhone wordt geïntroduceerd als de iPhone 7 Plus. We zien daarnaast dat de doos van de iPhone 7 Plus nieuwe EarPods met Lightning-connector zal bevatten en dat er ook een Lightning naar 3,5mm-adapter wordt meegeleverd, waarmee je je bestaande hoofdtelefoon ook kan gebruiken. Boven de tekst is te zien dat de iPhone 7 Plus in kwestie is voorzien van 256GB opslaggeheugen, terwijl de overige twee configuraties vermoedelijk over 32GB en 128GB aan opslag beschikken.

Het ontwerp van de iPhone 7 en 7 Plus zou verder vrijwel ongewijzigd blijven in vergelijking met de iPhone 6- en 6s-serie. De belangrijkste zichtbaar verschillen zijn de grotere camera voor de iPhone 7, de dubbele camera voor de iPhone 7 Plus en de aangepaste antennestrepen die niet langer horizontaal over de achterkant van de behuizing lopen. Andere verbeteringen die we verwachten zijn een snellere en efficiëntere Apple A10-soc, 3GB LPDDR4-geheugen voor de Plus-versie, 4G-modem van Intel en een drukgevoelige thuisknop.

Kun je niet langer wachten en wil je er zeker van zijn dat je de iPhone 7 of 7 Plus op de dag van release in huis ontvangt? Schrijf je dan nu in op de site van Tele2 en KPN.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*