iPhone 7 en 7 Plus in glanzend ‘Jet White’ op komst?

Smartphones

Apple heeft naar verluidt plannen om de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in de nabije toekomst ook in het wit aan te bieden. Het Japanse Mac Otakara claimt dat ‘Jet White’ de zesde kleur zou kunnen worden, hoewel het tegelijkertijd ook waarschuwt dat de informatie uit de toeleveringsketen mogelijk niet betrouwbaar is.

Witte iPhone 7 en 7 Plus

De site wist eerder dit jaar als eerste te bevestigen dat de iPhone 7 en 7 Plus in twee nieuwe kleuren zou worden aangeboden en dat Apple afscheid zou nemen van de 3,5mm-hoofdtelefoonaansluiting. Daarnaast voorspelde het correct de naamgeving, de drukgevoelige thuisknop en sprak het de geruchten over de toevoeging van een Smart Connector tegen.

iPhone 7 Plus in 'Jet White'

iPhone 7 Plus in ‘Jet White’

Desalniettemin blijft het verstandig om dit nieuws met een flinke korrel zou te nemen, gezien het feit dat de site zelf al twijfels heeft bij zijn eigen bron en Apple staat er eveneens niet om bekend om na de release nieuwe kleuren toe te voegen. Apple introduceert normaal gesproken alleen een nieuwe kleur wanneer er een nieuwe iPhone wordt geïntroduceerd. Dit jaar introduceerde het matzwart en gitzwart, terwijl de spacegrijs optie niet langer beschikbaar is. Daarnaast zijn de iPhone 7 en 7 Plus verkrijgbaar in de kleuren goud, roségoud en zilver.

De enige uitzondering is de iPhone 4, die negen maanden na release pas in het wit was te verkrijgen. Deze kleur werd destijds echter gelijktijdig met het zwarte model aangekondigd, maar door productieproblemen werd de release meerdere keren uitgesteld. Daarnaast kan Apple nog steeds amper aan de vraag naar de iPhone 7 en 7 Plus voldoen, waardoor het onwaarschijnlijk is dat het bedrijf in de tussentijd nog een extra kleur gaat toevoegen om de toeleveringsketen verder onder druk te zetten.

Mocht je nog steeds niet in het bezit zijn van een iPhone 7 of 7 Plus, bij de volgende winkels zijn het merendeel van modellen en configuraties uit voorraad leverbaar: Central PointBol.comCoolblueMedia Markt en Wehkamp.

Winkel Levering Prijs Meer informatie
Tele2 1 tot 2 weken Vanaf €0,- Bekijken
Coolblue Direct Vanaf €0,- Bekijken
Mobiel.nl 2 tot 3 weken Vanaf €0,- Bekijken
Vodafone 5 tot 7 dagen Vanaf €0,- Bekijken
KPN Direct Vanaf €0,- Bekijken
T-Mobile Direct Vanaf €0,- Bekijken
GSMWijzer.nl 2 tot 3 weken Vanaf €0,- Bekijken
Belsimpel.nl Direct Vanaf €0,- Bekijken

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*