iPhone 6S en iPhone 6S Plus krijgen 12-megapixelcamera

Smartphones

iphone-6s-iphone-6s-plus-cameraDe iPhone 6 en iPhone 6 Plus mogen dan niet beschikken over een dual-lens camera systeem dat de kwaliteit van foto’s sterk moet verbeteren, maar beide toestellen krijgen vermoedelijk wel een nieuwe 12-megapixelcamera. Niet alleen schiet deze sensor foto’s in een hogere resolutie, maar de sensor zou ook in staat zijn om video’s in 4K op te nemen en er is een 240fps slow-motion feature, zo blijkt in ieder geval uit een document dat gelekt is door een Foxconn medewerker.

Het originele artikel is inmiddels niet langer zichtbaar, maar zoals gebruikelijk op het internet is de afbeelding al op een groot aantal andere sites te vinden. De documenten laten zien dat de N66 het interne modelnummer is voor de iPhone 6S en de N71 voor de iPhone 6S Plus, en dat beide modellen beschikken over een nieuwe 12-megapixelsensor. Verder worden beide modellen naar verluidt uitgerust met 2GB werkgeheugen en volgens het gerucht is er aan de voorzijde dit jaar een 5-megapixelcamera te vinden, en dat is een flinke upgrade ten opzichte van de 1,2-megapixelcamera van de huidige toestellen.

[sc:adsense-tekst ]

Deze week zijn er al een groot aantal iPhone 6S geruchten verschenen; eerder werden er al een aantal foto’s gelekt waarop de achterkant van de iPhone 6S zou zijn te zien, en dat bevestigde de geruchten dat er opnieuw is gekozen voor hetzelfde ontwerp. De enige wijziging zou de toevoeging zijn van een nieuwe rosé/goud-achtige kleur. Onder de motorkap worden wel de nodige wijzigingen verwacht, zoals een nieuwe Apple processor en een accu met een hogere capaciteit.

iphone-6s-6s-plus-camera

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zullen verder beschikken over een nieuwe 9X35 Gobi modem van Qualcomm voor 4G+ ondersteuning. Dit nieuwe modem ondersteunt theoretische snelheden tot 300Mbps en dat is het dubbele van de huidige 150Mbps.

Het enige gerucht waar we nog geen bevestiging van hebben gezien is dat Apple de Force Technologie naar de iPhone 6S en 6S Plus gaat brengen. Force Touch werd voor het eerst geïntroduceerd op de Apple Watch en later op de nieuwe MacBook modellen, en de technologie maakt drukgevoelige gestures mogelijk, doordat het touchscreen onderscheid kan maken tussen een harde en lichte tik op het scherm.

Apple zou inmiddels al zijn begonnen met de productie van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus in China. De kans is groot dat beide modellen ergens in september of oktober worden aangekondigd.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*