iPhone 6S en 6S Plus blijken beide fractie dikker te zijn

Smartphones

Casefabrikant ITSKIN is naar eigen zeggen begonnen met het ontwikkelen van cases voor de iPhone 6S en iPhone 6S. Het bedrijf claimt in het bezit te zijn van de afmetingen van de nieuwe iPhone modellen en deze zijn duidelijk zichtbaar op de renders hieronder.

iphone-6s-plus-dikker-2

Eerder deze bleek al dat de iPhone 6S en iPhone 6S Plus er qua uiterlijk identiek uit zullen zien ten opzichte van de huidige generatie, maar uit deze nieuwe informatie blijkt dat ze mogelijk wel een fractie dikker worden. De iPhone 6S zou volgens de informatie 7,0mm dik zijn, 0,1mm dikker dan het huidige model, terwijl de iPhone 6S Plus 7,13mm dik is, 0,3mm dikker dan de iPhone 6 Plus.

[sc:adsense-tekst ]

In juni verscheen al het gerucht dat de iPhone 6S en iPhone 6S Plus beide iets dikker zouden zijn vanwege de toevoeging van het Force Touch display, dat een fractie dikker is dan een traditioneel touchscreen. De Force Touch technologie werd eerder al geïntroduceerd voor de Apple Watch en verschillende MacBook modellen, en de iPhone 6S & 6S Plus zijn mogelijk de volgende met een drukgevoelig touchscreen. In de broncode van iOS 9 zijn onlangs al enkele verwijzingen gevonden die duiden op de komst van nieuwe gestures voor de nieuwe iPhones.

iphone-6s-plus-dikker-1

De productie van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus is volgens verschillende al van start gegaan, maar het blijft onduidelijk of fabrikanten van cases al in het bezit zijn van informatie over afmetingen. De iPhone 6S en 6S Plus worden verwacht in september en zijn naar alle waarschijnlijkheid voorzien van een nieuwe chipset, een 12-megapixelcamera en een 4G+ (CAT.6) modem.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*