‘iPhone 12 Pro Max krijgt dunnere behuizing en grotere camerasensoren dan iPhone 11 Pro Max

Smartphones

Recente geruchten hebben gesuggereerd dat Apple plannen heeft om in 2020 vier nieuwe iPhones te introduceren met ondersteuning voor 5G. Het zou gaan om een 5,4-inch iPhone, twee iPhone-modellen met een 6,1-inch scherm en een 6,7-inch iPhone. De Japanse website Mac Otakara heeft op basis van bronnen van de toeleveringsketen van Apple in China enkele nieuwe details gepubliceerd.

→ Lees ook: iPhone 12-serie bestaat uit vier modellen met kleinere en grotere schermen

Het artikel is in het Japans geschreven en daardoor lastig te begrijpen, maar dit zijn de details die in het artikel zijn behandeld:

  • Het 6,7-inch model heeft een dikte van ongeveer 7,4 mm, wat bijna 10% dunner zou zijn dan de iPhone 11 Pro Max (8,1 mm)
  • Alle vier nieuwe iPhone-modellen hebben oled-schermen en Face ID
  • De hoogte van het 5,4-inch model zou tussen de iPhone SE en iPhone 8 liggen, terwijl ten minste een van de De 6,1-inch iPhone-modellen zouden een hoogte hebben die tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro valt.
  • Het 6,7-inch model zal iets groter zijn dan de iPhone 11 Pro Max.
  • De 5,4-inch iPhone en goedkopere 6,1-inch modellen hebben een camera met twee lenzen aan de achterzijde, identiek aan de iPhone 11-camera’s.
  • Het 6,7-inch model heeft een camera met drie lenzen en grotere camerasensoren dan de iPhone 11 Pro Max.
  • De toestellen zijn voorzien van meerdere microfoonopeningen aan de onderkant.
  • In overeenstemming met analist Ming-Chi Kuo suggereert het rapport dat de nieuwe iPhone 12-serie zoals gebruikelijk in september zal worden geïntroduceerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren