HTC One M10 nu ook te zien in het wit

Smartphones

De welbekende telefoonlekker Evan Blass, ook wel beter bekend als @evleaks, publiceerde eerder dit jaar al een afbeelding van de nog onaangekondigde HTC One M10 in het zwart. Daar blijft het echter niet bij, want eerder vandaag werd er ook een foto gelekt van de HTC One M10 in het wit. HTC trekt daarmee de aandacht kort voor het Mobile World Congress toch nog even naar zich toe, want aankomende zondag worden de directe concurrenten van de One M10 aangekondigde: de Galaxy S7, S7 Edge en de LG G5.

HTC One M10 “Perfume”

De HTC One M10, codenaam Perfume, lijkt grotendeels op de in 2014 uitgebrachte HTC One A9, zoals Blass al eerder aangaf. Dat betekent dat er aan de voorzijde een ovaalvormige thuisknop is te vinden welke ook dienst doet als vingerafdrukscanner. Daarnaast is de beruchte balk met het HTC-logo onder het scherm verdwenen en hetzelfde kan ook worden gezegd van de BoomSound stereo speakers, want er is alleen nog een speaker te vinden in de bovenste bezel van het toestel. Tot op heden hebben we helaas nog geen foto’s zien verschijnen van de achterkant en zijkant van het toestel.

Qua specificaties verwachten we een 5,2-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels (565 pixels per inch), oftewel Quad-HD. De HTC One M10 wordt aangedreven door een Snapdragon 820-soc van Qualcomm. Dit is een 64-bit chipset bestaande vier Kryo-cores geklokt op 2,2GHz in combinatie met een Adreno 530-gpu en werkgeheugen ter grootte van 4GB. Het opslaggeheugen bedraagt standaard 32GB en kan via een micro-sd-kaartje door de gebruiker worden uitgebreid.

Aan de achterzijde zou een nieuwe 12-megapixelcamera zijn te vinden met zogeheten UltraPixels, deze grotere pixels laten meer licht op de sensor vallen en daardoor moeten foto’s er in slecht verlichte situaties nog steeds goed uitzien. De camera wordt bijgestaan door een laser autofocus en optische beeldstabilisatie. Het is nog onduidelijk in welke resolutie de camera aan de voorzijde zijn foto’s/selfies schiet. De hoofdcamera zal in ieder geval in staat zijn om video’s in 4K op te nemen.

De HTC One M10 wordt niet tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd, maar op een later moment. Informatie over de aankondiging of de prijs van het toestel is op moment van schrijven nog niet beschikbaar. De HTC One M9 is momenteel al te koop vanaf €449 of gratis bij een abonnement bij de volgende aanbieders:Studentmobiel.nl, Belsimpel.nl, Bol.com en Coolblue.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*