Houdt HTC echte design van One M9 nog verborgen?

Smartphones

HTC One M8In de afgelopen 7 dagen hebben we al een groot aantal foto’s gezien van een HTC One (M9) prototype, die er vrijwel identiek uitziet ten opzicht van zijn voorganger, de HTC One M8. Maar volgens een nieuw gerucht tonen deze modellen nog niet het definitieve ontwerp van de HTC One (M9), hoewel de hardware binnenin niet meer gaat veranderen.

Mocht je dus teleurgesteld zijn door het nieuws dat HTC met de One (M9) voor vrijwel hetzelfde ontwerp had gekozen als met HTC One (M8), dan is er nog hoop. Volgens de bron die claimt te weten hoe de HTC One (M9) er daadwerkelijk uitziet, gaat het namelijk om een edge-to-edge scherm en zijn de BoomSound speakers verwerkt in een spleet aan de boven- en onderkant in plaats van de speakergrill van zijn voorganger.

[sc:adsense-tekst ]

Het opmerkelijke aan dit gerucht is dat de One (M9) een selfie camera krijgt aan het midden van de bovenste rand, want wij vragen ons af hoe HTC dit wil bewerkstelligen wanneer het kiest voor BoomSound speakers in een spleet. Als er in de bovenkant van de behuizing al wordt gekozen voor een grote cameramodule en daarboven nog eens een langwerpige speaker, dan wordt de HTC One (M9) wel een erg lange telefoon.

Persoonlijk geloof ik nog niet zo in deze geruchten, want bij teleurstellingen zie ik het vaker gebeuren dat er weer een nieuw gerucht in de wereld wordt gebracht. De iPhone 6 is daar een goed voorbeeld van. We bebinnen nu toch langzaam de periode te naderen waar het definitieve ontwerp moet worden getest. Daarnaast gebruikt de concurrentie vaak een dummy-box en we vragen ons dan ook af waarom HTC al dit werk verzet van een aangepast ontwerp, terwijl er veel eenvoudigere oplossingen zijn te bedenken.

refl

Op zaterdag verscheen de HTC One M9 nogmaals op een foto, want de achterkant van het toestel was te zien in een reflectie op het scherm van de Sony Xperia Z2 waar een foto van werd genomen. De cameramodule op de achterkant en de flitser komen in ieder geval overeen met de case ontwerpen van aan Aziatisch bedrijf.

Het gebruik van een loktoestel is iets wat niet volkomen nieuw is voor HTC, want in 2013 paste het bedrijf volgens de bron van het gerucht al een vergelijkbare tactiek toe met de One (M7). Het nieuwe ontwerp gaat in ieder geval niet de wijze veranderen waarop het toestel werkt, maar brengt wel de nodige veranderingen naar de voorkant van de telefoon.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*