‘Grotere accu’s en schermen voor Samsung Galaxy S11e, S11 en S11+’

Smartphones

De Samsung Galaxy S11-serie wordt naar verluidt in februari gepresenteerd, maar in de afgelopen periode zijn er al verschillende details over de nieuwe modellen verschenen. Het nieuwste gerucht richt zich op de schermafmetingen en de ondersteuning voor 5G van bepaalde varianten.

Samsung Galaxy S11

Telecominsider Evan Blass heeft op Twitter enkele details over de Galaxy S11-serie gedeeld en claimt dat er opnieuw drie verschillende formaten zullen worden aangeboden. De Galaxy S11e zou beschikken over een 6,2-inch of 6,4-inch scherm. De andere twee schermformaten zijn 6,7-inch en 6,9-inch, waarschijnlijk respectievelijk voor de Galaxy S11 en S11+. Dat betekent dat de toestellen worden voorzien van een groter scherm, want de huidige S10e heeft een 5,8-inch scherm, de S10 is 6,1-inch groot en de S10+ heeft een 6,4-inch scherm.

Volgens Blass zullen alleen de Galaxy S11e en S11 worden aangeboden met 4G- en 5G-modems, terwijl de grotere modellen standaard beschikken over een 5G-modem. Blass voegde eraan toe dat ze allemaal gekromde beeldschermen zullen hebben, waardoor het traditionele 5,8-inch platte beeldscherm van de Galaxy S10e wegvalt.

De grotere schermen komen overeen met geruchten dat de Galaxy S11e een grotere 4000 mAh-accu krijgt, een flinke verbetering ten opzichte van de 3100 mAh-accu van de Galaxy S10e. De Galaxy S11+ zou kunnen worden aangedreven door een accu van 5000 mAh. De grotere batterijen vertalen zich echter mogelijk niet in een langere accuduur, omdat functies zoals 5G-ondersteuning en de hogere verversingssnelheid van 120Hz ervoor zorgen dat de smartphones meer energie verbruiken.

Het gerucht gaat dat de Galaxy S11 wordt geïntroduceerd op 18 februari, voorafgaand aan Mobile World Congress 2020.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren