.

Functies Andromeda ‘Surface Phone’ gespot in taalpakket

Smartphones

Microsoft maakte bekend dat we op korte termijn geen Andromeda ‘Surface Phone’ hoeven te verwachten. Maar er zijn toch nog enkele nieuwe details over het project naar voren gekomen, waardoor er nog een sprankje hoop is dat Microsoft nog steeds in het geheim aan het project werkt.

Surface Phone

In de nieuwe Windows Language Packs zijn namelijk een aantal verwijzingen gevonden naar AndromedaOS, het besturingssysteem voor de Surface Phone. Deze verwijzingen werden gespot door de Italiaanse website Aggiornamenti Lumia. In de Language Packs wordt melding gemaakt van Andromeda en AndromedaOS, wat suggereert dat Microsoft het project nog steeds niet heeft opgegeven.

Er wordt onder andere een omklapfunctie omschreven die automatisch een tekst zou verzenden die aan een beller vraagt om een sms te sturen. Een bestand met de naam Andromeda Composer Control maakt melding van een rechter- en linkerscherm in de aan- of uit-status.

We zien verder dat het apparaat een functie heeft waarmee een gebruiker een schermafbeelding kan maken door een bepaalde vorm op het scherm te tekenen. De Surface Phone zou ook kunnen worden ontgrendeld via een vingerafdrukscanner en een irisscanner. In het taalpakket is een productiviteitsmodus te vinden, die het mogelijk zou maken om het apparaat aan te sluiten op een externe monitor met Continuum-achtige functionaliteit. Het zou de Surface Phone kunnen transformeren tot een volwaardige desktop.

De functies bevestigen het bestaan van het apparaat met twee schermen en telefoonfunctionaliteit. Er is helaas niets dat bevestigt dat Microsoft nog steeds van plan is om de Surface Phone in de nabije toekomst op de markt te brengen. Microsoft zou van plan zijn geweest om Andromeda op te nemen in de Windows 10 Redstone 5-update. Maar het bedrijft twijfelt of er voldoende vraag is naar een mobiele apparaat met twee schermen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren