‘Foxconn begint met verschepen van iPhone 8’

Smartphones

Op dinsdag 12 september om 19:00 Nederlandse tijd wordt de iPhone 8 na maanden van eindeloze geruchten eindelijk aangekondigd in het Steve Jobs Theater op de nieuwe campus van het bedrijf. Apple en partner Foxconn lijken zich momenteel voor te bereiden op de lancering, want in de Chinese media zijn er enkele foto verschenen die afkomstig zouden zijn van het Foxconn Zhengzhou Technology Park.

→ Schrijf je nu in bij KPN en ontvang een notificatie wanneer de iPhone 8 beschikbaar is.

iPhone 8 onderweg naar V.S.

Het gaat naar verluidt om een strikt vertrouwelijke verzending van iPhone 8 exemplaren die volgens werknemers continu in de gaten wordt gehouden. De fabriek is verantwoordelijk voor het grootste deel van de gehele iPhone-productie en de iPhone 8 is daarop geen uitzondering. Op de foto’s zien we stevig verpakte pallets die onderweg zouden zijn naar de Verenigde Staten. De bron van de foto’s claimt dat het grootste gedeelte op een later moment weer terugkeert naar Foxconn.

Presentatie op 12 september

Het evenement op 12 september zal grotendeels in het teken van de radicaal herontworpen iPhone 8, die naar verluidt wordt voorzien van een groter randloos oled-scherm, een verticaal geplaatste dubbele camera, een snellere processor, een glazen achterkant om draadloos laden mogelijk te maken en de iconische thuisknop met geïntegreerde vingerafdrukscanner wordt vervangen door gezichtsherkenningstechnologie. De nieuwe iPhone zou qua formaat te vergelijken zijn met de 4,7-inch iPhone 7, echter zorgt het nieuwe ontwerp, met de dunnere bezels, ervoor dat het scherm groter is dan het 5,5-inch scherm van de iPhone 7 Plus.

De verwachting is dat het de meest vernieuwende iPhone wordt die Apple tot op heden heeft ontwikkeld. Naast de iPhone 8, die mogelijk meer dan 1000 euro gaat kosten, zou Apple ook nog plannen hebben om de huidige modellen te vernieuwen. Er is nog relatief weinig informatie over de 4,7-inch iPhone 7s en 5,5-inch iPhone 7s Plus gelekt, maar volgens insiders zouden beide modellen een glazen achterkant krijgen om ondersteuning te bieden voor draadloos laden en ook zullen ze worden aangedreven door een snellere processor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*