Foto’s van Huawei Mate 7 Compact verschijnen online

Smartphones

Huawei Mate 7Gisteren schreven we nog dat Huawei tijdens het Mobile World Congress in Barcelona mogelijk een compacte versie van de Huawei Mate 7 wil aankondigen op 1 maart. Het Chinese bedrijf heeft de pers al uitgenodigd voor de MWC presentatie. De Huawei Mate 7 Compact moet zoals de naam al aangeeft een compactere versie worden van de huidige 6-inch phablet.

Hoe groot het scherm wordt is nog niet geheel duidelijk, maar er wordt gesproken over een 5,5-inch scherm. Telefoonlekker @leaksfly publiceerde vandaag enkele foto’s van wat mogelijk de Mate 7 Compact is. Mocht Huawei de Compact-aanduiding om dezelfde reden gebruiken als Sony, dan ligt het voor de hand dat het merendeel van de specificaties overeenkomen met zijn grotere broer.

[sc:adsense-tekst ]

De huidige Huawei Mate 7 is voorzien van een 6-inch IPS/LCD display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels (368 pixels-per-inch). Onder het scherm vinden we een intern ontwikkelde HiSillicon Kirin 925. Deze octa-core processor beschikt over Cortex-A15 cores (1,8GHz) en vier Cortex-A7 cores (1,3GHz) in combinatie met een Mali-T628-gpu. Er kan worden gekozen uit 16GB of 32GB opslagruimte, respectievelijk met 2GB of 3GB werkgeheugen.

Op de achterkant heeft Huawei een 13-megapixel camera geplaatst, terwijl er op de voorzijde gekozen is voor een 5-megapixel sensor. Daarnaast zijn alle gebruikelijk opties aanwezig zoals WiFi 802.11 a/b/g/n, WiFi Direct, Bluetooth 4.0, GPS, microUSB 2.0, NFC en FM radio.

In Nederland is de Huawei Mate 7 momenteel beschikbaar vanaf €435,95.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*