Foto’s tonen OnePlus 6 met glazen achterkant

Smartphones

De OnePlus 6 krijgt dit jaar mogelijk een geheel nieuw ontwerp. Een Chinese website heeft namelijk een aantal foto’s gepubliceerd waarop de vermeende voor- en achterkant van de OnePlus 6 zou zijn te zien. Eerder maakte OnePlus al bekend dat zijn volgende vlaggenschip in het tweede kwartaal van 2018 verschijnt en wordt aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm.

Eerste foto van OnePlus 6

We zien dat vermeende OnePlus 6 een scherm heeft met smalle bezels en een inkeping aan de bovenkant. De inkeping doet ons onmiddellijk doet denken aan de welbekende notch van de iPhone X, hoewel het gebied een stukje kleiner lijkt te zien. In de notch vinden we een oorspreker en een camera met een enkele lens. Er gaan geruchten dat de OnePlus 6 wordt voorzien van zeer veilige gezichtsherkenningstechnologie, echter zien we op dit model nog geen infraroodsensor. Dit zou betekenen dat de technologie niet in het donker werkt. Het scherm toont ook enkele specificaties, zoals 6GB ram, 64GB opslag en Android 8.1.

De vermeende voor- en achterkant van de OnePlus 6.

Aan de achterzijde zien we eveneens de nodige veranderingen. De metalen achterzijde is ingeruild voor een glazen ontwerp. We achten het aannemelijk dat de OnePlus 6 daarom ook ondersteuning zal bieden voor draadloos opladen. Het toestel beschikt over een dubbele met daaronder een ovaalvormige vingerafdrukscanner. Onbekend is nog of OnePlus de resolutie van de camerasensoren heeft opgeschroefd.

Lancering OnePlus 6 in zomer

We weten nog niet hoeveel de OnePlus 6 gaat kosten en wanneer de lancering exact zal plaatsvinden. OnePlus maakte eerder dit jaar bekend dat de OnePlus 6 in de zomer van 2018 wordt geïntroduceerd. Dat is ongeveer een jaar na de onthulling van de OnePlus 5, die na enkele maanden werd opgevolgd door de OnePlus 5T. Het huidige vlaggenschip heeft een groter scherm, een verbeterde camera en aanzienlijk smallere bezels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*