Foto’s gemaakt met HTC One M9 verschijnen online

Smartphones

htc m4Het duurt nog langer dan een maand voordat de HTC One M9 of HTC Hima officieel wordt aangekondigd, maar de hoeveelheid gelekte informatie en foto’s is in de afgelopen paar dagen sterk toegenomen. Eerder vandaag toonden we je al enkele duidelijke foto’s van de HTC One M9 en het grote camera oppervlak op de achterkant, en zojuist zijn er al enkele foto’s gepubliceerd die genomen zouden zijn genomen met de nieuwe camera.

[sc:adsense-tekst ]

Uit de Exif-data van de foto’s blijkt dat ze zijn genomen door HTC producten met het modelnummer 0PJA13 en 0PJA10, de twee modelnummers die de HTC One M9 en One M9 Plus vermoedelijk vertegenwoordigen. Tot op heden werd er van het nieuwe HTC vlaggenschip verwacht dat het zou beschikken over een 20,7-megapixel Sony sensor, maar de getoonde foto’s lijken deze claim nog niet te bevestigen.

De foto’s laten ons verder ook niet echt zien waar de camera van de Hima of One M9 toe in staat is, maar de resolutie weet ons wel wat meer te vertellen over de sensor van de camera. De foto’s zijn geschoten in een beeldverhouding van 16:9, maar met een resolutie van 5376 x 3024 beschikt de camera over 112 horizontale pixels meer dan de IMX220 (5264 pixels horizontaal) sensor van Sony.

Dit kan betekenen dat de foto’s simpelweg niet zijn genomen met de HTC One M9 of Hima en dat alleen de Exif-data is aangepast. Een andere mogelijkheid is dat de camera van het nieuwe vlaggenschip niet is voorzien van een 20,7-megapixel van sensor van Sony, maar dat er voor een andere optie is gekozen. Het heeft er overigens wel de schijn van dat het gaat om een legitiem lek, want uit de Exif data blijkt dat de foto is genomen op een locatie waar HTC zich volgens Google Maps heeft gevestigd.

De gehele galerij van alle foto’s is hier te vinden op Flickr.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*