Chinese provider bevestigt komst iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Smartphones

De verwachting is dat Apple in september zijn nieuwe iPhones gaat introduceren, maar er is nog altijd wat twijfel over de naamgeving. Er zijn eigenlijk drie opties om rekening mee te houden: gewoon iPhone in combinatie met het jaartal, iPhone 6SE of natuurlijk de iPhone 7. Het Chinese China Unicom, de vierde grootste provider ter wereld, heeft op Facebook een afbeelding gepubliceerd die lijkt te suggereren dat het zal gaan om de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

iPhone 7 in vier kleuren?

Op de afbeelding zien we namelijk een aluminium telefoon in de vorm van het getal zeven. Het is in ieder geval duidelijk dat het hier niet gaat om de Galaxy Note 7, want dit toestel heeft een achterkant van glas en beschikt over een enkele camera, die ook nog eens in het midden is geplaatst. Het ligt daardoor voor de hand dat de Chinese provider verwijst naar de iPhone 7 Plus, want dit model krijgt naar alle waarschijnlijkheid een dubbele camera.

iphone 7

Het uiterlijk van de telefoon op de afbeelding komt niet perfect overeen met de iPhone 7 en 7 Plus behuizingen die tot nu toe zijn gelekt, maar mogelijk is dat juist gedaan om problemen met Apple te voorkomen. Daarnaast zien we een vier vlakken in de kleuren grijs, roségoud, goud en blauw. Er is in de afgelopen maanden gesproken over een iPhone 7 in donkerblauw, maar dezelfde bron bracht onlangs naar buiten dat het zou gaan om spacezwart.

Het blijft vooralsnog moeilijk in te schatten hoe serieus we de teaser van China Unicom moeten nemen. Het is aannemelijk om te stellen dat providers voor de officiële onthulling door Apple worden geïnformeerd over de veranderingen, echter doet Apple er zelf alles aan om te voorkomen dat deze informatie uitlekt. Gelukkig is het einde bijna in zicht, want Apple zou de nieuwe iPhones op dinsdag 6 september of woensdag 7 september officieel willen introduceren, gevolgd door een release op vrijdag 19 september.

De huidige iPhone 6s en 6s Plus zijn respectievelijk vanaf €715 en €815 te koop bij Studentmobiel.nlBol.comMedia MarktBelsimpel.nl en Coolblue.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*