Android 8.0 Oreo uitgebracht voor Samsung Galaxy Note 8

Besturingssystemen Smartphones

De Samsung Galaxy Note 8 was de duurste smartphone die het Zuid-Koreaanse bedrijf ooit heeft uitgebracht in Europa, maar nog altijd is de Android 8.0 Oreo-update niet beschikbaar, ondanks het feit dat Google het besturingssysteem al in augustus vorig jaar uitbracht. Er is gelukkig eindelijk goed nieuws, want Galaxy Note 8-bezitters in Frankrijk melden dat de Oreo-update op dit moment wordt uitgerold.

Android 8.0 Oreo

Het is moeilijk in te schatten wanneer de update in de rest van Europa verschijnt, maar wanneer er geen problemen worden ontdekt zal dat niet langer duren dan een week of twee. Volgens een recent verschenen roadmap zou de uitrol in ieder geval rond eind maart van start moeten gaan.

De Turkse website Güncelmiyiz is eigendom van Samsung en wordt beheerd door de Turkse divisie van het bedrijf. Samsung gebruikt de website om informatie te delen over aankomende software-updates voor zijn apparaten. Vorige week is de website bijgewerkt met een roadmap voor de Android 8.0 Oreo-update. We weten daardoor dat Oreo momenteel wordt getest voor de Galaxy Note 8 en dat de update een geplande releasedatum heeft van 30 maart.

Nog niet in het bezit van de Samsung Galaxy Note 8? Het toestel is deze week in de aanbieding bij MediaMarkt, Coolblue en Bol.com voor 855 euro. Wanneer je tussen 26 februari 2018 en 1 april 2018 de Samsung Galaxy Note 8 aanschaft, ontvang je een gratis 256 GB micro SD kaartje t.w.v € 169,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*