Android 5.1 Lollipop uitgerold voor Moto X en Moto X (2014)

Smartphones

Android 5.1 Lollipop uitgerold voor Moto X en Moto X (2014)Vorig week kondigde David Schuster van Motorola via zijn Google+ account al aan dat de eerste generatie Moto X en de Moto X (2014) deze week de Android 5.1 Lollipop update konden verwachten. De zogeheten soaktest was op dat moment al begonnen en in enkele landen rolde de Android 5.1 update eind vorige week al uit voor de eerste generatie Moto X. Vandaag kondigde Motorola aan dat de update voor zowel de originele Moto X en de Moto X (2014) wereldwijd beschikbaar is, mocht je in het bezit zijn van 1 van de twee toestellen, dan krijg je op korte termijn de update voorgeschoteld via de over-the-air feature.

De eerste generatie Motorola Moto X maakt daardoor direct de stap van Android 4.4.4 KitKat naar Android 5.1 Lollipop, want de Android 5.0 update is voor dit toestel nooit uitgebracht. Android 5.1 Lollipop brengt een aantal nieuwe features en verbeteringen, zoals enkele kleine aanpassingen voor notificaties, een dropdown-menu in het quick-settings menu voor Bluetooth en Wi-Fi en Motorola heeft de update volledig geoptimaliseerd, zodat alles ook soepel draait op de in 2013 uitgebrachte Moto X.

[sc:inpost-tekst ]

We zijn verheugd om aan te kondigen dat er een nieuwe software-update beschikbaar is voor de Motorola Moto X (2014). Deze update brengt Android 5.1 Lollipop je telefoon, samen met andere verbeteren. Android 5.1 Lollipop verbetert de stabiliteit en zorgt voor beter controle over notificaties.

Mocht de update nog niet beschikbaar zijn, dan zal je nog even geduld moeten hebben, want zoals gebruikelijk wordt de update gefaseerd uitgerold.

[sc:inpost-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*