Android 5.1 komt volgende week naar Moto X (2013) en Moto X (2014)

Smartphones

moto-x-android-5.1-lollipop-updateDe Android 5.1 Lollipop update voor de Motorola Moto X (2013) en de Moto X (2014) wordt momenteel getest door een groep gebruikers die zich hebben ingeschreven voor de zogeheten soak test, en als alles volgens plan verloopt, dan zal de uitrol van de update volgende week van start gaan, aldus Motorola.

De soak test is doorgaans een goede indicatie dat de update vrijwel klaar is om te worden uitgebracht voor alle gebruikers. Volgens David Schuster, Senior Director Product Management bij Motorola, wordt de Android 5.1 update voor de Moto X (2013) en Moto X (2014) momenteel getest in een groot aantal regio’s.

[sc:inpost-tekst ]

Vanaf volgende week zou Android 5.1 Lollipop voor de eerste generatie Moto X moeten verschijnen in Nederland, België, Italië, Spanje, Australië, Hong Kong, India, Koeweit, Maleisië, Oman, Qatar, Saoedi Arabië, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten. De update voor de tweede generatie Moto X komt uit in de volgende landen: Nederland, Belgie, Denemarken, Griekenland, Italië, Australië, Maleisië, Indonesië, Hong Kong, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Filipijnen, Polen, Singapore en Zweden.

In andere regio’s is Motorola al begonnen met de uitrol van de twee updates, maar het bedrijf lijkt ieder land ditmaal een individuele soaktest te geven. De verwachting is dan ook dat het testen zonder grote problemen zal verlopen, en dat Nederlandse en Belgische Moto X gebruikers vanaf volgende week van Android 5.1 Lollipop kunnen genieten.
[sc:motox2014]

1 Reactie

  1. Beste Allen,

    De update is zojuist aangeboden en ik heb hem geïnstalleerd. Ik moet altijd eerste even kijken wat er allemaal veranderd is maar toestel werkt stabiel na update dus testen maar.

    Groet Dennis

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*