.

Amerikaanse website hint naar iPhone 8 (Plus), iPhone X Edition en Apple Watch Series 3

Besturingssystemen Smartphones Smartwatches

De Amerikaanse website Discover heeft afgelopen nacht zijn Deals-pagina geüpdatet en het bedrijf maakt daarbij melding van de iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X Edition, Apple Watch Series 3, iPod Touch (7e generatie) en Apple TV (2017). Hoewel het mogelijk is dat Discover niet over deze informatie beschikt, is het opnieuw een goede indicatie wat Apple later vandaag om 19:00 Nederlandse tijd gaat onthullen.

Discover heeft na ontdekking de vermeldingen van de nieuwe Apple-apparaten weer verwijderd, maar de bovenstaande afbeelding laat zien dat de nieuwe producten werden uitgesloten van een cashback-actie. Het interessante is dat Discover verwijst naar de iPhone X Edition in plaats van alleen iPhone X. Veel fabrikanten van cases maken ook gebruik van de ‘Edition’-aanduiding, echter zou het ook niks meer kunnen zijn dan een gokje. De site noemt bovendien ook een zevende generatie iPod Touch, waarvoor in de gelekte golden master van iOS 11 een kleine aanwijzing werd gevonden, hoewel het niet duidelijk is wat er nieuw zal zijn.

→ Schrijf je nu in bij KPN en ontvang een notificatie wanneer de iPhone X beschikbaar is.

In de afgelopen dagen zijn we dankzij de gelekte golden master van iOS 11 veel te weten gekomen over de apparaten die Apple vandaag, dinsdag 12 september om 19:00 Nederlandse tijd gaat onthullen. Het jaarlijkse evenement zal plaatsvinden in het Steve Jobs Theather op het nieuwe Apple Park in Cupertino. Mocht je de presentatie van de iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3 en Apple TV 4K niet willen missen dan hebben we goed nieuws voor je, want net als vorig jaar is er een livestream beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren