.

Amazon bevestigt OnePlus 6T McLaren Edition

Smartphones

OnePlus kondigde onlangs een samenwerking met McLaren aan en dat zal ook resulteren in een speciale OnePlus 6T McLaren Edition. De merken, beide gekenmerkt door hun passie voor snelheid, onthullen de eerste fase van deze samenwerking op 11 december 2018 tijdens het lanceringsevenement ‘Salute to Speed’, dat wordt gehouden in het McLaren Technology Center in het Verenigd Koninkrijk. De verwachting is dat OnePlus 6T McLaren Edition op dit evenement wordt onthuld, want Amazon India heeft inmiddels een speciale registratiepagina voor het toestel online gezet.

OnePlus 6T McLaren Edition

Het is nog onbekend of de OnePlus 6T McLaren Edition een wereldwijde lancering krijgt, maar het bestaan van deze speciale uitvoering om de vijfde verjaardag van OnePlus te vieren is inmiddels een feit. Bezoekers van het evenement kunnen als eersten de nieuwe smartphone ervaren bij de Experience Zones die aanwezig zullen zijn op de locatie. Alle communityleden ontvangen bovendien een geschenkpakket met de nieuwe OnePlus Bullets Wireless Red. In het verleden heeft OnePlus vaker samengewerkt met bekende merken, wat onder andere resulteerde in de OnePlus 6 Marvel Avengers Limited Edition en de OnePlus 5T Star Wars Limited Edition.

Volgens een recent gerucht wordt de OnePlus 6T McLaren Edition uitgerust met 10GB aan werkgeheugen. De reguliere 6T heeft 6GB of 8GB aan werkgeheugen. De doorgaans goed geïnformeerde website MySmartPrice claimt dat de McLaren-editie een opslag met een capaciteit van 256GB. Dat is ook de capaciteit van de duurste versie van de 6T die vorige maand uitkwam.

De OnePlus 6T werd in oktober in Nederland uitgebracht. Het toestel is voorzien van een 6,44-inch oled-scherm met een kleine inkeping aan de bovenkant en een vingerafdruksensor die onder het scherm is geplaatst. In tegenstelling tot eerdere OnePlus-smartphones, beschikt de 6T niet langer over een 3,5mm-koptelefoonaansluiting. Aan de achterzijde zijn twee camera’s te vinden. De verwachting is dat de McLaren-editie qua ontwerp en de overige specificaties niet van het reguliere model zal verschillen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren