.

OnePlus start samenwerking met McLaren

Gaming

OnePlus heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met automobiel- en technologiebedrijf McLaren. Beide bedrijven zeggen een ode aan snelheid te willen brengen.

De merken, beide gekenmerkt door hun passie voor snelheid, onthullen de eerste fase van deze samenwerking op 11 december 2018 tijdens het lanceringsevenement ‘Salute to Speed’, dat wordt gehouden in het McLaren Technology Center in het Verenigd Koninkrijk. Het samenwerkingsverband omvat zowel McLaren Automotive als McLaren Racing, één van de meest succesvolle teams in de geschiedenis van de Formule 1.

OnePlus-ceo Pete Lau zei het volgende over de samenwerking: “McLaren en OnePlus zijn op dezelfde manier geboren – met een grote droom om iets bijzonders te maken. Met niets zijn we begonnen en we daagden onszelf uit om nooit genoegen te nemen met minder. Vandaag onthullen we een waar testament voor innovatie, een saluut voor snelheid.”

Zak Brown, McLaren Racing-ceo, zei: “Het merk OnePlus is synoniem aan snelheid en kracht, twee waarden waar McLaren ook naar streeft met elke auto die we bouwen. Het samenbrengen van de inventieve, pioniersgeest die wordt gedeeld door zowel OnePlus als McLaren is een krachtige intentieverklaring om onze collectieve krachten te bundelen voor innovatieve ideeën en technologie.”

Het is nog niet exact duidelijk waar de samenwerking tussen de twee bedrijven zal toe leiden, maar een speciale uitvoering van een OnePlus-smartphone met McLaren-thema is ongetwijfeld een optie. In het verleden heeft OnePlus vaker samengewerkt met andere grote partijen, waaronder de OnePlus 6 Marvel Avengers Limited Edition en de OnePlus 5T Star Wars Limited Edition. We zullen op lanceringsevenement meer krijgen te horen over het project.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren