Zo krijg je vroegtijdige toegang tot FIFA 17

Gaming

EA brengt FIFA 17 op 29 september uit voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en pc, maar sommige bezitters van de Xbox One en pc kunnen de game nu al spelen. FIFA 17 is vandaag namelijk toegevoegd aan EA/Origin Access. Daarnaast werd de Xbox One S-bundel met de game vandaag eveneens op de markt gebracht.

FIFA 17 release

Voor een bedrag van €3,99 kun je de volledige versie van FIFA 17 voor 10 uur uitproberen. De klok loopt wanneer de game actief is, zorg er dus voor dat je de applicatie afsluit wanneer je niet speelt. Alle vooruitgang die je in deze periode boekt neem je mee wanneer de game uitkomt. Bovendien krijg je 10% korting wanneer je besluit om FIFA 17 aan te schaffen, hoewel de Xbox One- en pc-versie elders vaak alsnog voor minder is te verkrijgen.

Wil je de game kunnen spelen zonder tijdslimiet, dan is de aanschaf van de FIFA 17-bundel je enige mogelijkheid. Deze bundel bestaat uit de Xbox One S met 500GB opslagruimte, een draadloze controller, FIFA 17 met vervroegde toegang (22 september), 1 maand gratis EA Access, 3 FIFA Ultimate Team leenlegendes, 14 dagen Xbox Live Gold en een HDMI-kabel om de console aan te sluiten op de televisie. Het pakket is te verkrijgen bij de onderstaande aanbieders:

 1. Wehkamp (€287,95)
 2. Coolblue (€299,-)
 3. Media Markt (€299,-)
 4. Intertoys (€299,-)
 5. Bart Smit (€299,-)
 6. Bol.com (€299,-)

Toegang tot EA Acess is overigens geen vereiste om FIFA 17 te spelen, want voor de overige systemen is er een demo beschikbaar.

FIFA 17 is nu bij Bol.com beschikbaar voor pre-order voor de volgende systemen: Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en pc. De versie voor de Xbox, PlayStation 4 en pc draait op de nieuwe Frostbite-engine, terwijl de last-gen consoles het moeten doen met de huidige Ignite-engine, beide versies verschijnen op 29 september. Schaf je liever een (goedkopere) digitale key aan, dan kun je terecht bij Cdkeys.com waar de Xbox One-versie 43,19 euro kost en de pc-versie slechts 37,09 euro.

11 Reacties

 1. Ik heb hetzelfde probleem, contact proberen op te nemen maar krijg geen duidelijke uitleg hou dit verholpen word. ze doen er niks aan

  Reageer
 2. Ik heb precise hetzelfde problem! Spel is gedownload maar niet te spelen. Is er al meer duidelijkheid over?

  Reageer
 3. Zelfde probleem! Beetje jammer.. 🙁

  Reageer
 4. ik heb ook hetzelfde probleem :((

  Reageer
 5. Hier ook spel gekocht via marktplaats. En speciaal ea acces gekocht maar geeft nog steeds aan dat ik moet wachten op release datum.

  Reageer
 6. Hier ook hetzelfde probleem. X box geeft aan te wachten tot release datum

  Reageer
 7. Heb hetzelfde probleem. Nieuwe Xbox one S gekocht met Fifa 17, zou hem nu dus moeten kunnen spelen, maar hij geeft aan dat ik moet wachten tot de 29ste.

  Reageer
  • Ik ga het voor jullie navragen, Bol.com en andere retailers spreken duidelijk over vervroegde toegang.

   Reageer
   • En al wat gehoord?

    Reageer
 8. Gekocht, maar kan FIFA 17 nog steeds niet spelen.

  Reageer
  • Die bij de bundel zat?

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*