FIFA 17-bundel nu verkrijgbaar in Nederland

Gaming

FIFA 17 wordt op 29 september uitgebracht voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en pc, maar wanneer je nog niet in het bezit bent van één van de zojuist genoemde systemen, dan kun je nog eerder aan de slag met de game. Vanaf vandaag is namelijk de Xbox One S-bundel met FIFA 17 te verkrijgen bij verschillende Nederlandse retailers.

Xbox One S-bundel

De Xbox One S-bundel heeft een adviesprijs van 299 euro en komt met de volledige versie van FIFA 17. Gamers worden dus niet beperkt qua aantal speluren en kunnen een volle week eerder beginnen met het bouwen van hun FIFA Ultimate Team. Bij Bol.com ontvang je ook nog een code voor een half jaar gratis VI Premium, waarmee je toegang krijgt tot alle digitale content van het blad.

 1. Wehkamp (€287,95)
 2. Coolblue (€299,-)
 3. Media Markt (€299,-)
 4. Intertoys (€299,-)
 5. Bart Smit (€299,-)
 6. Bol.com (€299,-)

Het pakket bestaat natuurlijk uit de Xbox One S met een opslagcapaciteit van 500GB, een enkele Xbox One-controller, FIFA 17 (gamedownload), 1 maand EA Access, 3 FIFA Ultimate Team leenlegendes, 14 dagen gratis Xbox Live Gold en een HDMI-kabel om de console op de televisie aan te sluiten. Microsoft heeft de Xbox One S op dieet gezet en de nieuwe console is maar liefst 40% kleiner en vereist niet langer een los adapterblok.

Daarnaast biedt de console ondersteuning voor het spelen van Blu-ray films in 4k en HDR-technologie voor een hogere contrastratio tussen lichte en donkere beelden. De Xbox One S is daardoor uitermate geschikt als mediaspeler, want voor een losse Blu-ray Ultra HD speler betaal je doorgaans vaak al meer.

Mocht je FIFA 17 liever spelen op één van de andere consoles of pc, dan raden we je aan om het overzicht met de beste pre-orders deals even door te nemen. Op deze pagina hebben vind je de prijzen van alle Nederlandse aanbieders.

2 Reacties

 1. Laat je niet foppen! De download code kan je invoeren maar je krijgt de melding dat het pas te spelen is op de releasedatum. Je hebt er dus niks aan

  Reageer
  • Hoe krijg je dat voor elkaar, want ik krijg ook een melding dat ik het pas kan spelen op de 29 september.

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*