.

Xbox One X krijgt voorlopig geen speciale bundels

Gaming

De Xbox One S-bundels zijn nog nooit zo goedkoop geweest, maar volgens Microsoft hoeven we op korte termijn nog niet te verwachten dat er games met de Xbox One X worden gebundeld. Microsoft bracht de Xbox One X vorige week op de markt en de console doet het naar verluidt boven verwachting, hoewel we nog geen officiële verkoopcijfers hebben gezien. Het doel van het bedrijf is om gaming in 4K beschikbaar te maken voor iedereen, terwijl de Xbox One S als een goedkoper alternatief beschikbaar blijft.

In Nederland heeft de Xbox One X een adviesprijs van 499 euro en dat is voor veel gamers nog altijd een forse investering en bovendien komt de console ook nog eens zonder game. Xbox-topman Aaron Greenberg bevestigde in een gesprek met een fan dat er voor de naderende feestdagen helaas geen speciale Xbox One X-bundels op komst zijn. Je kunt de tweet hieronder zien.

Microsoft is waarschijnlijk nog tevreden met de huidige populariteit van de Xbox One X en ziet daarom geen reden om gratis games aan het aanbod toe te voegen. Een bundel is ongetwijfeld interessant om de userbase in een korte periode te vergroten, echter verdienen consolemakers doorgaans het meest met de verkoop van software.

Overigens hoeft het nieuws van Microsoft niet te betekenen dat retailers geen leuke deals in de planning hebben staan met betrekking tot de Xbox One X. Bij de MediaMarkt was de console vorige week bijvoorbeeld al beschikbaar voor slechts 468 euro en we verwachten rond Sinterklaas en kerst nog veel meer vergelijkbare acties.

De IntertoysBart Smit en Bol.com hebben in de tussentijd een zeer voordelige Xbox One S-bundel samengesteld. Voor slechts 215 ontvang je de Xbox One S in combinatie met Assassin’s Creed: Origins en Call of Duty: WII, de twee absolute topgames van dit moment.

Winkel  Levertijd  Prijs
Bol.com Op voorraad € 488,00
BCC Op voorraad € 488,00
NedGame Op voorraad € 488,00
Bart Smit Op voorraad € 499,00
Intertoys Op voorraad € 499,00
MediaMarkt Op voorraad € 499,00
Coolblue.nl Op voorraad € 499,00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren