.

Xbox One X volledig uitverkocht in Nederland

Gaming

Microsoft waarschuwde vorig week al dat er rond de release van de Xbox One X mogelijk niet voldoende exemplaren beschikbaar zouden zijn en dat blijkt helaas voor veel gamers waarheid te worden. De Xbox One X is op dit moment namelijk bij geen enkele aanbieders uit voorraad leverbaar.

Dit is wat het hoofd van de Britse Xbox-tak van Microsoft over de situatie had te zeggen: “Het was de snelste pre-order voor een Xbox die we ooit hebben gehad. Ik kan niet garanderen dat er in de eerste week voldoende voorraad beschikbaar zal zijn, zodat mensen gewoon naar een winkel kunnen gaan om er een op de halen. De vraag is echt hoog. Ik raad iedereen dan ook aan om in actie te komen wanneer je er zeker van wilt zijn dat je de Xbox One X op de dag van release ontvangt. Wat ik wel kan zeggen is dat er elke week nieuwe leveringen zullen plaatsvinden”, aldus Harvey Eagle in gesprek met GamesIndustry.biz.

De Xbox One X werd vandaag in Nederland op de markt gebracht voor een adviesprijs van 499 euro. De console wordt door retailers echter al aangeboden vanaf 468 euro, hoewel het systeem op dit moment alleen nog bij Bol.com is te bestellen met een verwachte levering op 10 november.

Winkel  Levertijd  Prijs
Bol.com Op voorraad € 488,00
BCC Op voorraad € 488,00
NedGame Op voorraad € 488,00
Bart Smit Op voorraad € 499,00
Intertoys Op voorraad € 499,00
MediaMarkt Op voorraad € 499,00
Coolblue.nl Op voorraad € 499,00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren