Watch Dogs 2 wordt morgen aangekondigd, release op 15 november

Gaming

Watch Dogs 2 wordt aankomende woensdag officieel aangekondigd, maar uit banners die online zijn gepubliceerd blijkt dat de releasedatum al is vastgesteld op 15 november. Daarnaast werd het ook duidelijk dat het spel zich ditmaal afspeelt in San Francisco.

Watch Dogs 2 releasedatum

Ubisoft kondigde vandaag op de site watchdogs.com en Instagram aan dat Watch Dogs 2 op 8 juni om 18:00 Nederlandse tijd wordt onthuld. Het gehele evenement zal door middel van een livestream zijn te volgen en ook werd er alvast een videoteaser vrijgegeven. Het lekken van de releasedatum is vermoedelijk een foutje geweest, want na de ontdekking werd de Watch Dogs 2-banner met daarop de datum snel offline gehaald door gamesite IGN.

watch dogs 2

De banner laat in ieder geval duidelijk zien dat Watch Dogs 2 op 15 november verschijnt voor vermoedelijke de Xbox One, PlayStation 4 en pc. In de achtergrond zien we ook de Golden Gate-brug en dat lijkt direct de geruchten te bevestigen dat de game zich in San Francisco zal afspelen.

De eerste Watch Dogs-game moest in 2014 de kracht van de nieuwe consoles tonen, maar kon uiteindelijk niet aan de hooggespannen verwachtingen voldoen. Uit verschillende vergelijkingen bleek dat de game grafisch niet overeenkwam met de gameplaybeelden die ten tijde van de aankondiging werden getoond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*