.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Limited Edition) tijdelijk verkrijgbaar

Gaming

De Switch-console is niet het enige product van Nintendo dat al voor de release is uitverkocht, want de Limited Edition van The Legend of Zelda: Breath of the Wild was eveneens nergens meer te verkrijgen. Het goede nieuws is dat de Intertoys inmiddels is begonnen met het aannemen van pre-orders voor de Switch en de Limited Edition van de aankomende Zelda-game, waardoor gamers die te laat waren alsnog een kans krijgen om beide producten te bemachtigen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Limited Edition

Ons advies is om niet te lang te wachten, want bij alle overige Nederlandse webwinkels was deze speciale uitvoering binnen een uur volledig uitverkocht. Het gehele pakket bestaat natuurlijk uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch, een soundtrack-cd en een beeldje van het zwaard van Link. Het betreft een gelimiteerde oplage met een adviesprijs van €99,99, terwijl de game los €59,99 kost.

Intertoys levert de Nintendo Switch en The Legend of Zelda: Breath of the Wild of 3 maart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren