Spider-Man: Miles Morales blijkt remaster te zijn, verschijnt eind 2020 voor PlayStation 5

Gaming

Sony heeft verduidelijkt dat de nieuwe Spider-Man-game die donderdag werd aangekondigd, een geremasterde versie van het origineel is met een naar eigen zeggen substantiële uitbreiding. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales wordt beschreven als ‘een nieuw avontuur van Insomniac Games’, maar is geen compleet nieuwe titel.

Spider-Man: Miles Morales

Simon Rutter, de topman van Sony’s Europese PlayStation-divisie, vertelde aan The Telegraph dat Miles Morales belangrijke verbeteringen aan de PS4-game van 2018 zal toevoegen. ‘Ik denk dat je het een uitbreiding en een verbetering van de vorige game zou kunnen noemen’, zei hij. “Er is een substantieel nieuw deel met Miles Morales in de hoofdrol en dat is het uitbreidingselement, maar ook binnen de game zijn er belangrijke verbeteringen aangebracht aan de game en engine, waarbij uiteraard enkele van de belangrijkste PlayStation 5-technologie en -functies zijn geïmplementeerd.”

Op de vraag of dergelijke bekendheid een belangrijk onderdeel was van de overgang naar de PlayStation 5 zei Rutter volgende: “Ik denk dat het voor iedereen heel interessant is om te zien hoe bekende games tot op zekere hoogte kunnen veranderen door de hardware van PlayStation 5.”

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales verschijnt eind dit jaar voor de PS5. De originele game werd in september 2018 exclusief uitgebracht voor de PlayStation 4 en volgens Sony zijn er inmiddels meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren