‘Sony gaat in augustus nieuwe PlayStation 5-games onthullen’

Gaming

Vorige maand onthulde Sony een aantal aankomende PlayStation 5-games als onderdeel van de onthulling van het ontwerp van de console, waaronder Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West, Spider-Man: Miles Morales, Resident Evil Village, Ratchet & Clank: Rift Apart en meer. Dat is volgens Tom Phillips van Eurogamer echter slechts het begin, want er zijn nog verschillende andere games in ontwikkeling voor de PS5.

Deze onaangekondigde games worden volgens Phillips vermoedelijk tijdens de volgende State of Play in augustus gepresenteerd. Het is nog niet geheel duidelijk om welke titels het gaat, maar er wordt al geruime tijd gesproken over een nieuwe Silent Hill-game. Er gaan ook geruchten dat de Nederlandse studio Guerrilla Games naast Horizon Forbidden West aan een tweede multiplayergame werkt. Verder bestaat de kans dat er PS5-updates voor de The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima en Dreams worden gepresenteerd.

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren