‘Red Dead Redemption 2 verschijnt in 2019 voor pc’

Gaming

Rockstar heeft Red Dead Redemption 2 tot op heden alleen voor de Xbox One en PlayStation 4 aangekondigd, maar gezien het succes van GTA V is het aannemelijk dat de game vroeg of laat ook naar de pc komt. Een programmeur van het bedrijf claimt op zijn LinkedIn-profiel namelijk dat de pc-versie van Red Dead Redemption 2 in ontwikkeling is.

Update 19-10 → Op de site van de MediaMarkt is een productpagina voor de pc-versie van Red Dead Redemption 2 verschenen. Er wordt een releasedatum aangehouden van 31 december 2019, hoewel dat natuurlijk niets meer is dan een placeholder.

Red Dead Redemption 2

VG247 heeft de naam van de programmeur geheimgehouden. Op de afbeelding van het profiel zien we dat hij of zij in het verleden heeft gewerkt aan GTA V en L.A. Noire. Red Dead Redemption 2 is eveneens op het profiel te zien samen met de systemen waar de game voor verschijnt: PlayStation 4, Xbox One en pc.

De pc-versie Grand Theft Auto V werd aan het einde van de vorige consolegeneratie uitgebracht. Het is niet ondenkbaar dat Red Dead Redemption 2 dezelfde behandeling krijgt, wat ook zou kunnen betekenen dat de game uiteindelijk ook verschijnt voor de PlayStation 5 en de volgende generatie Xbox. Deze tactiek heeft Rockstar zeker geen windeieren gelegd, want GTA Online is op dit moment nog altijd enorm populair.

Red Dead Redemption 2 wordt op 26 oktober uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Pre-orders zijn beschikbaar bij Bol.comMediaMarktWehkamp en NedGame voor Red Dead Redemption 2, de Special Edition en de Ultimate Edition. Verder wordt er nog een Collector’s Box aangeboden zonder game. Bij de MediaMarkt is de game momenteel in de aanbieding voor 54,99 euro. De PlayStation 4 (Pro)-bundel is ook beschikbaar voor pre-order bij Bol.com en NedGame, terwijl er voor de Xbox One X geen speciale editie verschijnt. PlayStation 4-gebruikers zullen bovendien tijdelijke exclusieve online content ontvangen. Deze content verschijnt een maand later voor de Xbox One.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*