Exclusieve content PS4-versie Red Dead Redemption 2 bekendgemaakt

Gaming

Sony heeft aangekondigd dat de PlayStation 4-versie van Red Dead Redemption 2 exclusieve content krijgt. Op het PlayStation Blog maakte het Japanse bedrijf bekend wat gamers krijgen voor het kopen van de game op de PlayStation 4. Deze content bevat digitale items voor de verhaalmodus en Red Dead Online, de multiplayermodus van Red Dead Redemption 2. Het gaat om overigens om content die voor een periode van 30 dagen exclusief is op de console van Sony. Er is overigens slechts een item beschikbaar op de releasedatum.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Online wordt namelijk pas in november als een publieke bèta gelanceerd. PlayStation 4-spelers met een PlayStation Plus-abonnement krijgen een Arabisch paard met een op maat gemaakt huidzadel van krokodillenleer en de High Roller-revolver. De multiplayermodus zal ondersteuning bieden voor maximaal 32 spelers.

Deze tijdelijke exclusieve content komt naar de PlayStation 4-versie van Red Dead Redemption 2:

  • Grizzlies Outlaw Outfit – Deze outfit bestaat uit een met wol omzoomde lange jas met hand bewerkte lederen accenten, een leren vest met stijlvolle details, een zwarte halsdoek en een sierlijke gesp met bijpassende boots. De Grizzlies Outlaw Outfit is een eerbetoon aan de ‘baas’ van de Noordelijke Staten.
  • Red Chestnut Arabian paard – Dit paard staat bekend om zijn snelheid en omgang. Het Red Chestnut Arabian paard bevindt zich in een klasse boven de meeste paarden die je in het wild zal vinden, met betere prestaties in vergelijking met de beschikbare paarden van het eerste niveau. Het zal beschikbaar zijn tijdens de lancering van Red Dead Online.
  • Alligator Skin Ranch Cutter Saddle – Het Alligator Skin Ranch Cutter zadel biedt een aantal voordelen, zoals een hogere topsnelheid en snellere sprint van het paard. Dit zadel is een verbeterde versie van het basiszadel dat beschikbaar is voor spelers bij de start van Red Dead Online.
  • High Roller Double-Action Revolver – De High Roller Double-Action heeft een gepolijst metalen body met prachtig gedetailleerd graveerwerk. De dodelijke, snelle revolver wordt geleverd met een unieke speelkaart en schedelelementen die in de greep zijn gesneden. De superieure, snelle vuursnelheid boven alle andere revolvers maakt het een geweldige keuze voor een gevecht. Het zal beschikbaar zijn tijdens de lancering van Red Dead Online.

Red Dead Redemption 2 wordt op 26 oktober uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast gaan er geruchten dat er wordt gewerkt aan een pc-versie, echter zullen we daar vermoedelijk nog geruime tijd op moeten wachten. De PlayStation 4 Pro-bundel is nu beschikbaar voor pre-order bij Bol.com en NedGame, terwijl er voor de Xbox One X geen speciale editie verschijnt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*