.

Pokémon Go viert lancering Pokémon Sun en Moon met nieuwe items

Gaming

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic Labs heeft nieuwe items aan de game toegevoegd om de lancering van Pokémon Ultra en Moon te vieren. Spelers kunnen hun avatar nu aankleden met outfits van de Alola-regio. Je kan enkele van de nieuwe Pokémon Go-items zien op de bovenstaande afbeelding. De items, waaronder een zonnehoed en sandalen, zijn gratis te verkrijgen.

Pokémon Ultra Sun en Moon worden aanstaande vrijdag 17 november uitgebracht voor de Nintendo 3DS. Volgens Polygon is het de eerste keer dat Pokémon Go wordt gebruikt om een andere Pokémon-game te promoten. Vorig jaar werd in ieder geval niet stilgestaan bij de lancering van Pokémon Sun en Moon.

Daarnaast maakte Niantic deze week bekend dat gamers zich geen sorry hoeven te maken over de ontwikkeling van Pokémon Go, ondanks de introductie van een Harry Potter AR-game. Harry Potter: Wizards Unite verschijnt in 2018 voor iOS en Android en zal gratis speelbaar zijn. In de game zullen speler in de echte wereld op zoek gaan naar op zoek gaan naar power-ups, locaties verdedigen en hun omgeving verkennen.

Pokémon Sun en Moon zijn nu beschikbaar voor pre-order bij Bol.com, Intertoys, Bart Smit, NedGame, Wehkamp en MediaMarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren