.

Pokémon Go binnenkort niet meer te spelen op oude iPhones en iPads

Gaming

Als je Pokémon Go speelt op een iPhone 5 of iPhone 5c, dan zal je binnenkort op zoek moeten naar een nieuw toestel. Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic heeft aangekondigd dat het stop met de ondersteuning van iOS-apparaten die niet kunnen worden geüpgraded naar iOS 11, waardoor bezitters van deze apparaten niet langer toegang tot het spel.

Niantic stopt ondersteuning iOS 10

“In een aankomende Pokémon Go-update beëindigen we de ondersteuning voor Apple-apparaten die niet kunnen worden geüpgraded naar iOS 11, zoals de iPhone 5 en iPhone 5c”, aldus de ontwikkelaar in een blogpost op de officiële Pokémon Go-website. “Deze verandering is het gevolg van verbeteringen aan Pokémon Go die de applicatie meer functionaliteit geeft dan mogelijk is met het besturingssysteem van dergelijke apparaten”, gaat het bericht verder.

Niantic zegt dat deze veranderingen zullen plaatsvinden vanaf 28 februari van dit jaar. Na deze datum hebben iPhone- en iPad-gebruikers die hun apparaten niet (kunnen) updaten naar iOS 11 geen toegang meer tot hun Pokémon Go-account en kunnen ze geen PokéCoins of andere items gebruiken zonder over te stappen naar een apparaat met iOS 11.

Vanaf 28 februari hebben de volgende iPhone- en iPad-modellen niet langer toegang tot Pokémon Go:

  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPad (4e generatie)
  • iPad (3e generatie)
  • iPad 2
  • iPad mini (1e generatie)

Nieuwe functies voor iOS 11

In december introduceerde Niantic een nieuwe update voor de iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 en iPhone X met optimalisaties voor het ARKit-framework van Apple. De nieuwe AR+ modus zorgt ervoor dat Pokémon realistischer in de wereld verschijnen en brengt eveneens een nieuwe bonus met zich mee, Expert Handler genaamd. Om de Capture Bonus te bemachtigen sluip je langzaam naar de Pokémon toe, maar pas op want je kan de Pokémon ook wegjagen. Als dat het geval is, kun je proberen om op het hoge gras in de omgeving te tikken, waardoor de Pokémon weer verschijnt en je een extra kans krijgt om hem te vangen. Expert Handler geeft spelers meer XP en extra Stardust, waardoor je je Pokémon sneller kan upgraden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren