.

Pokémon Go Safari Zone Event op 12 augustus in Amstelveen

Gaming

Pokémon Go maakte een jaar geleden zijn debuut en ontwikkelaar Niantic viert dat niet alleen met een speciale Pikachu, want het heeft ook een aantal evenementen voor de populaire mobiele app aangekondigd. Deze Pokémon Go-evenementen zullen plaatsvinden in de Verenigde Staten en Europa, waaronder Nederland.

Pokémon Go Safari Zone Events in Europa

De tour door Europa begint op 5 augustus in Kopenhagen en eindigt op 16 september. Tijdens de evenementen wordt gamers de mogelijkheid geboden om regionale Pokémon te vangen, die nog niet eerder in Europa zijn verschenen. Om een Tauros, Corsola of Kangashkan te vangen hoef je daarom niet langer af te reizen naar tropische regio’s, want op 12 augustus komen ze naar het Stadshart in Amstelveen. Verder zijn er Raid Battles met speciale Bosses te vinden op deze evenementen, waarbij het vermoedelijk om zeldzame Pokémon.

5 augustus 2017

  • Fisketorvet in Kopenhagen, Denemarken
  • Centrum Cerny Most in Praag, Tsjechische Republiek

12 augustus 2017

  • Stadshart Amstelveen, Nederland
  • Mall of Scandinavia in Stockholm, Zweden

16 september 2017

  • CentrO in Oberhausen, Duitsland
  • Les Quatre Temps in Parijs, Frankrijk
  • La Maquinista in Barcelona, Spanje

Spelers die het evenement niet persoonlijk kunnen bijwonen, kunnen nog steeds deelnemen aan de Challenge Windows door zo veel mogelijk Pokémon te vangen. Als spelers over de hele wereld voldoende monsters vangen, dan wordt er een mysterieuze uitdaging onthuld op het evenement, waarmee een extra speciale bonus voor de hele wereld kan worden ontgrendeld. Meer informatie over de Challenge Windows is op de onderstaande afbeelding te zien.

Op dit moment is er al een in-game-evenement gaande vanwege de viering van het 1-jarige bestaan van Pokémon Go. Tijdens dit evenement krijgen spelers de kans om een speciale Pikachu te vangen die de iconische pet van Ash draagt. Het evenement loopt nog tot en met 24 juli.

Daarnaast bereikte ons vandaag het nieuws dat de Legendary Pokémon eindelijk naar het spel komen, hoewel er nog geen specifieke details zijn onthuld. Dit bleek uit een nieuwe advertentie die werd getoond in de Indiase App Store voor iOS-apparaten. We kunnen er bovendien vanuit gaan dat de Pokémon Go-update uiteindelijk ook zijn weg zal vinden naar Android, vermoedelijk op hetzelfde moment. Een Reddit-gebruiker ontdekte op maandag bovendien dat Niantic is begonnen met het testen van Tier 5 Raid Battles in Californië, Verenigde Staten. In plaats van de tekst ‘Ongoing’ in het onderste gedeelte van het scherm, wordt nu het woord ‘Test’ en het silhouet van een Flareon weergeven. De verwachting is dat Tier 5 gevechten zijn met Legendary Pokémon en dit is de tweede keer dat er een dergelijke Legendary Raid Battle werd gespot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren