.

Legendary Pokémon komen spoedig naar Pokémon Go

Gaming

Pokémon Go krijgt naar alle waarschijnlijkheid op zeer korte termijn een nieuwe update, die de lang verwachte Legendary Pokémon gaat introduceren. Dit blijkt uit een nieuwe advertentie die werd getoond in de Indiase App Store voor iOS-apparaten. We kunnen er bovendien vanuit gaan dat de Pokémon Go-update uiteindelijk ook zijn weg zal vinden naar Android, vermoedelijk op hetzelfde moment.

Legendary Pokémon

De advertentie in de App Store voor Apple verwijst naar de speciale Pikachu met Ash-pet en de eerste Legendary Pokémon. De unieke Pikachu met pet komt niet als een verrassing, want deze werd vorige week al door ontwikkelaar Niantic aangekondigd om het 1-jarige bestaan van Pokémon Go te vieren. Het belangrijkste nieuws is dat de eerste Legendary Pokémon eindelijk naar de mobiele game gaat komen.

Een Reddit-gebruiker ontdekte op maandag dat Niantic is begonnen met het testen van Tier 5 Raid Battles in Californië, Verenigde Staten. In plaats van de tekst ‘Ongoing’ in het onderste gedeelte van het scherm, wordt nu het woord ‘Test’ en het silhouet van een Flareon weergeven. De verwachting is dat Tier 5 gevechten zijn met Legendary Pokémon en dit is de tweede keer dat er een dergelijke Legendary Raid Battle werd gespot.

Niantic-ceo John Hanke bevestigde eerder dit jaar al dat de Legendary Pokémon voor het einde van 2017 wordt toegevoegd aan de game en deze nieuwe advertentie lijkt te suggeren dat dit op korte termijn zal plaatsvinden. Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk hoe Niantic deze Pokémon gaat introduceren, maar we vermoeden dat ze geleidelijk worden toegevoegd.

Pokémon Go is één van de populairste mobiele games van dit moment en Niantic werkt nog altijd hard aan updates met nieuwe functies, waarvan er in de afgelopen maanden al enkele aan de game zijn toegevoegd. Een van de recente updates introduceerde Raid Battles en vernieuwde Gyms, twee vernieuwingen die door de community positief zijn ontvangen. Daarnaast worden er later dit jaar nog twee belangrijke nieuwe functies verwacht; het traden van items en de mogelijkheid om tegen andere spelers te vechten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren